reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no dobra ataata to idz :) ja tez zaraz ide chociaz wcale mi sie nie chce spac...slodkich snow.
ciekawe kto jutro sie pierwszy zamelduje!!

no dobra ataata to idz :) ja tez zaraz ide chociaz wcale mi sie nie chce spac...slodkich snow.
ciekawe kto jutro sie pierwszy zamelduje!!

No to ja się dziś pierwsza melduję:blink: Staszek rozbudził mi Tedeuszka i już od szóstej nioe śpimy:angry::angry::angry::angry: A zawsze młody jadł o 6 i jeszcze zasypiał do 7-7.30. Ale to przez to że jest już zupełnie jasno o tej porze o obydwaj wstali tak wcześnie:crazy::crazy: Chyba muszę kupić chłopcom do pokoju jakieś ładne, grube story żeby chociaż troszkę zaciemnić im pokój.

Cześć Wieroniczka i reszta jeszcze śpiących mamuś.
A ja myślałam że ja będę pierwsza :-)
Kurde całą noc miałam dziecko przy cycku :wściekła/y: jestem wściekła na siebie. Taki leń ze mnie że go biore i zasypiam z nim :wściekła/y: a potem mam za kare i wszsytko mnie boli i jestem meganiewyspana. I jeszcze Wiktor wstał o 6 i koniec. oczy mam na zapałkach
Się zmówiły te chłopaki.

a teraz z radośniejsztch tematów:

Sto lat, buziaki i tulanie dla Darusi !

Darusiu nasza kochana wszystkiego naj naj dla Ciebie i Twojej dzielnej mamusi:tak::tak:
A moja bestia właśnie pada przy butli:blink::blink:
A wieczór mam dla siebie bo mąż zabiera Stasia na wieś i wrócą w nocy:tak::tak::tak: Chwilka odpoczynku dla mnie będzie.

cmoki wielkie jak smoki dla panny darii

witam sie i ja po kolejnej nocy do banii..Magda u mnie tez noc wygladala podobnie jak u ciebie...Pablo non stop przy cycu, ale to bardziej z racji uspakajania go niz karmienia..
co chwile sie wiercil, plakał, smoczek nie pomagal i tylko jak go mocno przytulalam i zaczynal ssac cycusia to przestawal plakac i zasypiał...ja jakies...30 minut...
tak wiec od okolo godziny 24 mialam pobudke co chwila... al teraz mlody lezy w lozeczku i gada...a ja czekam az zasnie bo sama chce sie jeszcze polozyc...

a no i trzymajcie kciuki miedzy 12 a 13 bo mamy usg bioderek...
a newsow z brazylii niet:-(

reklama
I ja sie witam z rana. My wstalismy dzis dosc pozno bo maluch jak wczoraj zasnal ok 21:30 to spal do 7:45 :szok::szok::szok::-D:-D:-D.

Buziole i sto latek dla Darusii, kolejnego 4 miesieczniaka

Magda, Viki wspolczuje, kurde to napewno zabki, tylko patrzec jak i u mnie sie to zacznie.

Viki trzymam kciukasy za badanie i za dobre wiesci od meza

U nas znowu piekna pogoda, w tej chwili w cieniu jest 13 stopni :tak::tak::-D:-D

Do góry