AneczkaK
mama bambulinkow
Przepraszam ,ze wszystkim nie odpisze ale moi chlopcy chyba sie zmowili

Normalnie chyba obaj zabkuja
daja mi czadu od kilku dni.Wcale nie spia i ciagle marudza , stad moja nieobecnosc na bb ostatnio.Dostaje juz fiola, dzis mimo calego planu zajec udalo mi sie tylko ledwie zupe na obiad ugotowac.
Kasiu nie wiem czy dobrze zrozumialam ale bedziecie mieli psa? To jest swietny pomysl.Psiak jest lekarswem na wszystkie smutki
Stefanka fajnie ,ze robicie sobie wycieczke napewno Gajutkowi sie spodoba
No a tak w ogole to nie wiem co ugryzlo malego bo nie wydaje mi sie zeby to zabki byly.Witkowi pierwsze wyszly jak mial roczek
i teraz ida jakies dolne dwojki dopiero i gorne czworki

Normalnie chyba obaj zabkuja

daja mi czadu od kilku dni.Wcale nie spia i ciagle marudza , stad moja nieobecnosc na bb ostatnio.Dostaje juz fiola, dzis mimo calego planu zajec udalo mi sie tylko ledwie zupe na obiad ugotowac.Kasiu nie wiem czy dobrze zrozumialam ale bedziecie mieli psa? To jest swietny pomysl.Psiak jest lekarswem na wszystkie smutki

Stefanka fajnie ,ze robicie sobie wycieczke napewno Gajutkowi sie spodoba

No a tak w ogole to nie wiem co ugryzlo malego bo nie wydaje mi sie zeby to zabki byly.Witkowi pierwsze wyszly jak mial roczek
i teraz ida jakies dolne dwojki dopiero i gorne czworki

Ja na razie zupek z mięskiem nie daję bo ona ma wrażliwy brzunio i one są bardziej ciężkostrawne od samej marcheweczki...
Bebilonu bo kupki są zielone