reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ewedja super fotki:tak:Troszke w Twoim synku widze mojego...
U nas dzis wkładanie palców od nogi to była nowość...mały tak bardzo był tym zajęty:tak:A my stalismy obok i smialiśmy sie z niego. Najlepsze było jak krzyczał na uciekające stopy...uzywał do tego mega siły i uderzał nogami o łóżeczko. Jutro go podpatrze i zrobie fotki.:-);-)

reklama
witajcie, przepraszam ale nie dam rady skomentować wszystich postów :-(

U nas jakies dziwne napady mega pisku i ryku :crazy::crazy::crazy: ale momentalna cisza gdy wezmę małego na ręce :crazy::crazy::crazy:
kupiłam żel na zeby - ten o jakim pisałaś Viki i zobaczymy czy zrobi się spokojniejszy
teraz od 20.30. już łobuziak lula, całe szczęście, że uspypia bez problemu i bez karmienia przesypia już kolejne nocki :-)
musiałam ogarnąć mieszkanie, bo pobojowisko się zrobiło, więc teraz już padam na pysk... bo męzowisko jeszcze w robocie :-(

byliśmy na konsultacji bioderek i jeszcze niestety czekam na poniedziałkowe usg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam nadzieję, że okaże się, że wszystko jest ok

Aneczko droga ściskam Cię mocno i dużo siły Ci życzę przy chłopcach!
Viki bidulek z Pawełka, trzymaj się kochana, oby nocka było spokojna

aaaa jeszcze jedno. dziś u nas CZARNE kupsko :baffled: hmmm... nie wiem po czym, bo wczoraj była marcheweczka tylko, a dziś nie było deserku...

czy któraś grudnióweczka wybiera się może na długi weekend na mazury ;-) ?

Ewedja znam bol ciagniecia za wlosy :-:)-(, nie dosc ze mi leca garsciami to jeszcze maly mi je regularnie wyrywa tak je ciagnie jak chwyci. Super fotka z ta stopka w buzce :tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:. Maly zdolniacha.

Viki biedny Pawelek. Moze daj zupke Gerbera jarzynowa moj ja tylko ja albo marchewke z ryzem z Bobovity i jest dobrze. Raz jadl ta Hippa co pisalas ale nie mam do niej przekonania i narazie tylko te 2 co napisalam daje.

Ewa u Kubusia tez rano byla twarda i ciemna kupka ale zrobiona bez bolu i problemu wiec sie nie przejmowalam nia a potem byla druga i juz o normalnej konsystencji i brazowa. Wczoraj jadl deserek jablko i winogrona z purre rozanym moze to po tym. Zobacze jutro bo dzis tez jadl winogrona tez z Bobovity tylko jablko z marchewka i winogronem. Zobaczymy jaka bedzie jutro.

Dotka obiecane fotki parasolki:

jak ktos chce obejrzec poczynania mojego terrorysty to zapraszam do galerii

swietny wozek jutrzenka a jego pasazer to kawaler niczego sobie, chyba sie zakocham :)))

No Jurzenka tyyyyle czekałam, już chciałam skarge na Ciebie złożyć do samej SZEFOWEJ:wściekła/y::angry::crazy:

Kurde duża ta parasolka, juz mi sie podoba...tylko do mnie dotrze w przyszłym tyg. tak więc majowy weekend jeszcze bedzie na pieluszce;-)

dziekuję, buźka:tak:;-):-)

Ide spać, nie wiem jak można tak siedzieć po nocach...juz nie pamiętam kiedy tak późno sie kładałam, serio...;-)

Ewa na mazury nie...my atakujemy Kaszuby i Wielkopolskę:-)

baju baju...karaluchy pod poduchy..itp.itd.
:rofl2:

Jutrzenka no to mieliście dzień pełen wrażeń:-). Super że bioderka w porządku:tak: Super zestaw ma Twój Kubuś i jaki w nim jest szczęśliwy:-)

Sylwia wyobrażam sobie jaka musisz być padnięta, wypoczywaj teraz;-)

Aneczka no to masz ładne urwanie głowy!!! Ale jutro chłopcy dadzą mamusi chwilę wytchnienia:-)

Ewedja gratuluję sukcesów w samodzielnym usypianiu:-) ... ależ to jest wspaniałe:happy:
A Zaki jest obłędny z tym sięganiem nóżkami do buzi ... ależ te dzieci są wygimnastykowane:szok:

Viki biedny Pawełek z tym brzusiem, najgorsze że człowiek czasem nie wie co temu dziecku dolega i nie może mu w żaden sposób pomóc:-(.
A odnośnie wyjazdów męża to ja praktycznie całą ciążę tak miałam ... samotne tygodnie i nawet przywykłam ... ale od czasu gdy zbliżał się termin porodu Ł. praktycznie mało co jeździł i teraz na nowo trzeba sie przyzwyczaić ... ale jak mówisz ... jest to możliwe:-).
Życzę Ci aby Twój Valdi jak najszybciej do Was wrócił ...

Dotka poluj z aparatem bo boskie są takie zdjęcia:-D

Ewcia na pewno z bioderkami będzie ok! A na długi weekend się póki co nigdzie nie wybieram ... :zawstydzona/y:

A Dziewczyny ... bo widzę że u niektórych pojawiają się dziwne kupki ... u nas zwykle były co dwa dni ... a dziś były nawet 3:crazy: i to takie twarde małe ciemne bobki ... jakieś dziwne:crazy:. Mówisz Paula że to ma coś wspólnego z mleczkiem ?? Dziwne ....

No Jurzenka tyyyyle czekałam, już chciałam skarge na Ciebie złożyć do samej SZEFOWEJ:wściekła/y::angry::crazy:

Hehe dobrze ze sie nie poskarzylas bo :crazy::no::wściekła/y::wściekła/y: i fotki by nie bylo ;-);-);-):-D:-D:rofl2:

Monia moze te kupki to dlatego ze brzuszki sie przestawiaja na nowe posilki. Bo skoro kilka maluszkow a takie problemy to cos w tym jest.

Uciekam kochane, zycze dobrej nocki. Do jutra, buziole

reklama
Jutrzenka tez mi sie tak wydaje, na razie się nie martwię bo nie widzę żeby go coś bolało, a i te kupki wychodzą bez większych problemów ... no nic ... zobaczymy:tak:

Też już spadam lulu Dziewczynki ...
Miłej nocki życzę:-):-):-)

Do góry