Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A nocne marki właśnie się aktywizują na forum ;-) ;-)
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Fakt, że Młody urodził się w Belfaście, ale jest obywatelem RP, w Polsce nie pobierałam na Niego żadnych zasiłków, a tutaj mam Child Benefit i Child Tax Credit i nie wiem czy sobie mogę odliczyć. CHB i CHTC zaczęłam dostawać już tutaj w grudniu, ale do końca roku ich wartość napewno nie przekroczyła 3000zł (bo z tego co wiem dochody na dziecko nie mogą tyle w roku przekroczyć z jakimś tam hakiem) no i sama nie wiem co robić?? Wiem troszkę późno się z tym obudziłam, ale PIT-a już rozliczyłam tylko nie wysłałam jeszcze mojej mamie mailem i tak kombinuję z tą ulgą, ale nie chce później mieć jajec...no i znowu poniedzialek...jest tu ktos jeszcze??
np ja
grzechotka a ty jak?? ja mam z paleniem podobnie. rzucilam przed ciaza ale teraz jak sie wkurzam to mnie ciagnie. nie wiemmm moj J to by mnie dreczyl bo on z tych co nigdy nie palili.
i c hyba ulegnę chociaż wiem że tyle czsu by na marne poszło