witam
cmoki dla Tadzia
a na temat naszej nocy nie wypowiadam sie..za to ide troche odespac bo maly wlasnie zasnął...
milego..
ps ..tak mi sie jeszcze przypomniało AGATKO..
ja mysle ze fajnie byloby gdyby byl jakis wątek...powiedzmy aktualizowany raz na tydzien gdzie mozna byloby zadawac pytania lekarzowi np., pediatrze czy ginekologowi...same czasem czekamy do nastepnej wizyty aby o cos zapytac.ewentualnie jakis watek gdzie wlasnie byly by pytania stawiane przez forumowiczki i odpowiedzi, i zeby np. nie bylo "tłoku" zeby bylo to podzielone wg wieku dzieci np 0-6- mscy 6 -12 mscy , 1 trymestr ciązy 2...itd.moze jakis czat ...na zasadzie tego z roznymi lekarzami, z mozliwoscią odczytywania archiwów...
poza tym normy badań...jakie powinny byc u kobiet w ciąży, u dzieci różnych wiekowo... zawsze tego szukałam jak bylam w ciazy wiec dobrze byloby miec to na bb, wprawdzie w ciazy nie jestem..ale np o maluchach tez moze sie przydac.
jakis babyboomowy kalendarzyk rozwoju dziecka , nie mowie ze dla kazdego indywidualnie ale chociaz podzielony na miesiące..gdzie znajdziemy info, czym karmic, co nowego mozemy wprowadzac, jak sie bawic, w co sie bawic, na co uważać itp itd..
kurde mialalm isc spac
ide...