reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kacha to wyjdziemy po Ciebie na Dworzec Głowny w Krakowie.;-)

Swoją drogą to musiało by śmiesznie wyglądać: np 5 idącyh przez Rynek Mamusiek z Wielkimi Brzuchami:blink::-D

Dziewczyny Kochane dziekue za ciepłe słowa:tak: Co ja bym bez Was zrobiła??:confused:;-):-) NIestety ja na te 2 miesiące musze jechać do domu rodzinnego czyli do mamy bo tutaj nikogusienko nie mam w Krakowie:zawstydzona/y::-( a co za tym idzie nie bede miała dostępu do neta :-(:-( Bo ja pochodze z małej mieścinki i nie mam neta w domu chyba że czasem podjade do kafejki internetowej:wściekła/y: I nawet jak coś nie bede miała jak z Wami porozmawiać:-(:wściekła/y: dlatego tak strasznie to wszystko wyglada:-(

Buuu Doticzka to będziemy strasznie tęsknić...:-(:-(:-(
Ale narazie jeszcze jesteś, więc sie cieszymy:-)
Ale jak bedziesz wyjeżdżać to koniecznie powiedz, podam Ci mój nr na kom żebyśmy mogły choć czasem smska do siebie wysłać;-)

Oki ja zmykusiam bo zaraz na USG ide
Trzymać Kciuki mocno PROSZE :tak:

Mały śpi a mnie się nie chce spać więc wróciłam:-)
Mąż dzwonił przed chwilką że właśnie zdał egzamin na obsługę wózków widłowych więc już się nie stresuję tak jak rano.

reklama
:-):-) Dzięki kacha_wawa ja musze jeszcze wytrzymać do 16.00 a ten czas tak mi się dłuży;-)

Chyba nie tylko Tobie ;)
Siedzę w pracy, szef jest, a mi się głowa kiwa z nudów;-)
Gdyby nie BB to pewnie na oczach szefa zaleglabym z glową na klawiaturze ;)
A tak to trochę adrenalinki w tym przedszefowym ukrywaniu się i stopniowo sen odchodzi ;) Ale czas cholernie wolno dzisiaj leci ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry