reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

O kurcze DotkaZ uwazaj na siebie kochana.Nie wolno teraz za duzo pracowac i sie meczyc a zwlaszcza w takie upaly jak dzis u nas:dull: Ciesze sie to nic sie nie dzieje i wszystko w porzadku ale pamietaj zeby sie juz tak nie meczyc.
Weroniczko super ,ze dzidzia zdrowa.A Ty teraz oprocz tabletek jedz buraczki i wszystkie czerwone warzywka bo one tez maja duzo zelaza:tak:

reklama
no u mnie tez wszystko dobrze :-):-) bole sa pewnie dlatego, ze macica wchodzi w faze skurczow. no i rosnie. mam brac magnez i sie nie denerwowac :-)
a nastepna wizyta, jak wszytsko bedzie dobrze, dopiero w 22 tygodniu.
spadam sie uczyc :-(

Właśnie wróciłam od ginia :tak: Wszystko ok miała robione usg maleństwo rośnie słodko się rusza i podnosi głowke :-) Troszke wyniki z badania moczu są gorsze bo przyplątała sie jakaś bakteria:wściekła/y: ale lekarz przepisał mi tabletki ziołowe , które mają pomóc;-) No i co jeszcze hmm ja jak wróce z usg to jestem zakręcona jak kilo gwożdzi:-):-D A co do płuci to jajeczek nie wypatrzyliśmy ani nic co mogło by je przypominać wiec być może dziewczynka bo było wiadać coś na krztałt warg sromowych podobno a to My kobitki mamy taki sprzecior chyba :-D:-) Wiec prawdopodobnie dziewczynka ale to jest jeszcze wczęśnie wiec to narazie to tylko podejrzenia:-):tak::-D Mam skonsultować się z okulistą bo mam wade wzroku a to może być wzkazanie do cesarki ale najpierw konsultacja okulisty dopiero zobaczymy;-)

Ufff dziewczynki, to dobrze, ze wszystko dobrze :-)
Do mnie właśnie dzwonił mój gin i z tego ni z owego wyskoczył czy chcę przyjść jutro na usg, coby sprawdzić jak z tą przeziernością...
Powiedziałam, że dam mu odpowiedź jutro, z jednej strony mnie aż nosi, a z drugiej strony się znowu zaczynam bać...
Pewnie i tak znając życie pójdę, bo nie wytrzymam niepewności ;)
I wiecie co Wam powiem, mamuśka nakupowała mi bobu, zjadłam trochę i w pewnej chwili stwierdziłam, ze już na niego patrzeć nie mogę ;) Nie ma to jak zmienność smaków;-) Co ja teraz będę wcinać??;-) Hmm, pozostają mi parówki z majonezem i kakao, do tego jeszcze doszedł pomidorek ;-)

dotaZ Kochana uważaj na siebie i oszczędzaj sie ile tylko możesz...:tak:

Weroniczka ty też dbaj o siebie i maluszka...

Doticzka suuper ze wszystko oki. Pokaż nam foteczki, bo ja osobiście umieram z Ciekawości no i napisz ile cm mieży Twoja fasolka..
To mówisz że raczej kobitka... hmm to tak jak u mnie:-p

kacha no dziwie sie że ginek chce zmierzyć Ci jeszcze NT bo mój stanowczo powiedział ze to badanie robi sie tylko do 13t +6dni bo wtedy dziecko ma główke podkurczoną do przodu i nie wygina jej do tyłu, a od 14 tyg już rusza szyjką do przodu i tyłu, a wtedy to pomiary wychodzą kosmiczne i fałszywe:baffled:
A ty jesteś już w ponad 15tygodniu... to hoho już sie nie robi tego NT. Mi w 14 nie zrobił...
Nie to że sie wymądrzam, tylko przekazuje najświerzsze informacje z dzisiejszej wizyty od ginekologa.

Wkleje fotki Ataata ale ja nie mam skanera wiec najpierw musze zrobić zdjęciu zdjęciu usg:-)Jakoś może być średnia po takim kąbinowaniu:-D;-)a przyszły tatuś jak się dowiedział że chyba córcia to powiedział "o nieeee same baby w domu":-):-D nie bedzie się mógł bawic samochodami (w końcu każdy tatuś o tym marzy):D:D:D

Myślicie że moge już myśleć o maluszku jako o niej już nie tak bezpłuciowo? Czy lepiej się nie przyzwiczajać?;-):-)

Doticzka ja narazie sie nie nastawiam, że to dziewucha, ale u Ciebie inna sytuacja, bo coś tam ginek Ci wylukał, a mój nie widział nic, tzn siurka nie widział wiec stwierdził ze moze być dziewczynka, lecz nie koniecznie bo to dopiero 14t.

Fakt fotki z fotki są kiepskiej jakości bo dzić chyba przez godzine pstrykałam i gównianie to wyszło, aż se przypomniałam, że mam skaner:laugh2: i sie zdziwiłam ze ze skanera tak ładnie to wyszło. A najciekawsze jest to że mam 3 fotki na jednym papierze, jedna pod drugą pionowo. Włożyłam to do skanera i mi podzielił i zdobił z tego 3 osobne zdjęcia:szok: Jestem w szoku co ta maszyna wykombinowała, ale fajnie.
Doticzka ale lepsze fotki z fotki niż nic:-p

Oki ja bede spadac bo mały idzi spać:wściekła/y: Już mnie to wkurza bo niemoge z wami spokojnie popisać...
Dobranoc, miłej nocy i kolorowych snów
Papa

koleżance na kilku USG wyszło że będzie dziewczynka więc pokupowała same sukienki i różowe rzeczy dla córci. Urodziła dziecko i lekarz mówi że ma ślicznego synka a ona chyba córkę. Lekarz na to ma ptaszka? NO ma to co to jest? Chłopiec. A ona na to k...wa nie możliwe :-) No i cała wyprawka na prędce od początku:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry