reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no nic widzę że was nie ma więc idę spać. Dobrej nocki i do pisania:-)
Dobrej nocki Weroniczko:-)

Ataata też mnie zastanawia to badanie przezierności, no ale cóż, zobaczymy...
Ahhh, może nie powinnam się tak już cieszyć, ale jestem raczej dobrej myśli i powoli zaczyna ogarniać mnie szał zakupów dla maluszka, tzn. jak narazie nic nie kupiłam, ale coraz trudniej wychodzić mi ze sklepów z pustymi rękoma;-)
Obawiam się, że w końcu nie wytrzymam i wyjdę ze sklepu kompletnie spłukana ;)

reklama
:-)CZESC DZIEWCZYNKI, ciesze się ze wasze wizyty u lekarza przebiegły dobrze i wasze malenstwa zdrowo sie rozwijaja:tak:

a ja wlasnie koncze sie pakowac i nad ranem wyruszam na mazury na dwa tygodnie.
a jak wroce to jeszcze tydzien i moj maż wroci:tak:;-) i ta mysl poprawia mi humorek:-)

nie wiem jak bedzie z dostepem do netu, wprawdzie jade do rodzinki i oni maja kompa i net ale no wiecie...na pewno nie bede mogla spedzac tyle czasu na BB co u siebie w domciu...

ale bede zagladała, i z pewnością baaaaaaaaaaaaaardzo bedzie mi was wszystkich brakowac:tak:

a no i nawiazując do jakiegos "soczkowania" w krakowie czy gdzies tam to jakby co ja tez sie pisze:tak:

dobra narazie ale zajrze jeszcze za jakis czas. buzka

no i viki już na wakacjach:-) Ale jej dobrze. Też bym tak chciał, ale mam nadzieję że niedługo też mi się ua wyjechać na wieś i troszkę odpocząć od miasta. Mąż ma urlop dopiero w sierpniu a i tak nie wiem czy uda nam się gdzieś pojechać bo wszyscy znajomi jadą na wakacje w lipcu:-( i nie mamy z kim wyjechać :-(. No ale może sami sobie coś zorganizujemy.

reklama
Dzień Dobry

viki wypoczywaj ale wracaj do nas prędko (boże jak ja Ci zazdroszcze..:-()

Weroniczka Kacha witojcie:laugh2:

No i niewiedzieć co mam napisać...
No to sobie iść...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry