Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
, ale los czuwał na Wami ... dobre z tą poduszką
. Podziwiam Cię:-)

Grzechotka pchacz i rowerek są ok ;-)
Co do wczorajszego tematu to- Sylwia nikt nikogo nie chce linczowac, Stefcia poprosiła o nasze opinię i tyle, a żadna z nas nie napisała że dziecko ma cały czas plackiem na macie leżec...
Ja nie jestem przeciwniczką tych sprzętów co Stefa wrzuciła tylko wydaje mi się że 3 miesięczne dziecko jest do nich za małe i tyle. To było moje zdanie. Chętnie bym sobie jakiś sprzęcik sprawiła za jakiś czas (np. takiego skoczka) ale mam 35m mieszkania i brak mi miejsca....
Jestem za tym żeby cwiczyc z dzidzią, wzmacniac mięśnie do siadania. Ale granice rozsądku są...![]()
Więc w efekcie to przeciwniczki za wczesnego kombinowania zostały wyparte.
A skoro tyle kontrowersji to po prostu następnym razem nie zabiorę głosu...![]()
Nie obrażaj się
Ja również powiedziałam że będę używac chodzika ale jeszcze nie teraz
Z miejscem mam to samo w domu więc jeśli do tego czasu się nie wyprowadzimy to też nie kupię bo nawet nie będzie gdzie jeździc:-(
Każdy ma swoje zdanie i chyba o to w życiu chodzi, nie???

:-

.