Ataata
Grudniowa Mama '07
sylwia popieram w 100% nic na siłe ale pomóc/pokazać/nauczyć też trzeba
ewedia to nie jest taka typowa huśtawka, o to jest na sprężynie, więc chusta sie na wszystkie strony, i góra dół też, czyli dziecko może podskakiwac.
coś takiego: SUPER HUŚTAWKA BALETKA ( SKOCZEK ) CENA HURTOWA ! (354744687) - Aukcje internetowe Allegro
stefanka jak dla mnie taki skoczek to najwcześniej jak dziecko już bedziepewnie i samodzielnie siedzialo
No nic, ja dzis zmykam wczśnie, musze sie wyspać, bo naawet znjmy przed chwilą stwierdził, że wyglądam, jak "zmordowana życiem"

ewedia to nie jest taka typowa huśtawka, o to jest na sprężynie, więc chusta sie na wszystkie strony, i góra dół też, czyli dziecko może podskakiwac.
coś takiego: SUPER HUŚTAWKA BALETKA ( SKOCZEK ) CENA HURTOWA ! (354744687) - Aukcje internetowe Allegro
stefanka jak dla mnie taki skoczek to najwcześniej jak dziecko już bedziepewnie i samodzielnie siedzialo
No nic, ja dzis zmykam wczśnie, musze sie wyspać, bo naawet znjmy przed chwilą stwierdził, że wyglądam, jak "zmordowana życiem"

) to wolę coś Młodemu kupić, chodzik my już mamy, bo dostaliśmy od znajomych, ale stoi sobie w schowku. Taką huśtawkę do wieszania na drzwiach też mamy, bo dostaliśmy gratis przy zakupie łóżeczka. Jak tylko Młody zacznie sztywno główkę trzymać to będę Go do niej wsadzała, bo to tylko wzmocni Jego mięśnie, a musimy je ćwiczyć, bo są niestety wiotkie.
No przynajmniej hustawka bo do chodzika chyba mnie nikt nie przekona;-)
;-)
Mamy jak najczęściej Młodego sadzać, żeby trenował mięśnie karku i jak najczęściej w pionie trzymać. Co dla innych dzieci jest niezdrowe to dla Oliśka jest wskazane;-)Po wczorajszej wizycie trochę odpuściliśmy, bo nie chcę, żeby Młody się przemęczał i nie chcę serduszka nadwyrężać. Narazie do czasu operacji zwalniamy tempo, na tym etapie serce ważniejsze niż gonienie rówieśników w rozwoju fizycznym