grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ja jak juz mówiłam uważam że jest to niepotrzebne i szkodliwe dla dziecka więc poczekam aż sam sie nauczy chodzić ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ataata to moje dziecko to jakies dziwne jest, on by caly dzien chcial skakac, on nie chce lezec ani siedziec tylko pod paszki zeby go wziac i caly czas skacze, a jak sie go wezmie tak na ziemie to przebiera nogami jakby chcial chodzic, ale do takiego prawdziwego chodzenia to mu jeszcze daleko, nie wyobrazaj sobie ze on taki geniusz jestewedia czy ja dobrze zrozumiałam czy Zaki już zaczyna chodzic?? Ty go trzymasz za rączki a on już zapinkala???
Ja myśle że jest za wczesnie na chodzik, stanowczo za wcześnieale sama napewno będe takowego używała, na 100%
Paula on juz tak kicka na kolanach, dla niego nie ma problemu gdzie najwazniejsze zeby kickac i to jest tak juz miesiac a ja dzieki temu bicepsy sobie wyrabiam:-):-):-)Ewedja to kicanie to normalne... Niedługo jak go sobie na kolankach posadzisz to będzie tak podskakiwał. Właśnie mi mama dziś o tym opowiadała. Moja zdanie znasz....
cos takiego jak hustawki??? czy cos innego bo nie bardzo rozumiemewedia sa tez takie skoczki podwieszane do framugi drzwi.. Weroniczka juz takiego używa![]()