• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

BUZIAKI DLA MARCELKA NA PIECIOMIESIECZNICE !!!!!

Wszystkiego naj naj naj dla Moni z okazji imienin

a ja dzis pojawiam sie i znikam po nie przespanej nocce, milego dzionka zycze

reklama
Monia wszystkiego naj,naj z okazji imienin :-)
Wpadliśmy na chwilę do domu coś zjeść i wziąść laptopa, bo w szpitalu nudy...
Młody się najadł i sobie teraz śpi, więc rodzice na chwilkę do domku uciekli;-) Tak tutaj pusto bez Niego...
Oliś dostał już jedną dawkę nowego leku, dzisiaj jeszcze trzy dostanie, jak wszystko będzie ok (a musi tak być) i organizm dobrze nowe leki przyjmie to we wtorek Prezesik będzie już w domku :-) Co godzinę będą chłopaczkowi ciśnienie mierzyć, bo podobno przy tych lekach właśnie czasami są problemy z ciśnieniem, dlatego wolą nas zostawić w szpitalu. Na noc jednak wrócę do domu, bo co tam po mnie?? W domu się przynajniej troszkę wyśpię, a o 5 rano znowu ruszę do szpitala, bo tak się Szef ostatnio budzi ;-)Jakbym została w szpitalu pewnie po nocy na krześle, albo na polówce wyglądałabym jak zombie, a przecież jak się dziecko rano obudzi mamusia musi ładnie wyglądać i być wypoczęta :-) Dziękujemy za kciukasy i jeszcze ich nie puszczajcie;-)

No właśnie Grzechotka... Cały dzień puuuuuusto...

Ale Grzechotka śmiesznie napisałaś "pustaków" hihihihi... :-)

Ewelina się chyba pojawiła... HHHAAALLLOOO!!!!!!!!!!!

A no to usypiaj Zakiego, a ja zaraz muszę zmykac bo szanowny mąż z ryb wraca i będzie okupował kompa.:-DAle jutro z rana jestem zwarta i gotowa... hihihi...:-D

he he a mojewreszcie śpi wył dziś 3 h nie wiem czemu nie płakał wył tylko na spacerze po domu był spokojny więc 3 h chodzenia może pogoda tak na niego wpłyneła bo burzą mamy w łodzi z grzmotaki i błtskawicami:angry::baffled:

U nas dzis pogoda okolo poludnia sie poprawila i nawet 2 godzinny spacer sie udal, ale potem juz popadalo.

Kasia musi byc dobrze i ja w to wierze. Trzymaj sie dzielnie. Buziaki dla Ciebie i Olisia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry