reklama
To i ja sie serdecznie witam!:-)
Wlasnie sobie dogorywam, bo juz od rana goraco i bez klimatyzacji ani rusz...A wczoraj u tesciowej bylam pol dnia i mimo, ze na dworze w cieniu siedzialam, to malo sie nie rozplynelam z goraca...
Uciekam zjesc sniadanko, bo tak mnie czasem z rana glod dopada, ze zaczynam sie zla robic:-) Ale ten robaczek w brzuszku potrzebuje czegos pozywnego, zeby zdrowo roznac
Milego dnia dziewczynki!!!!
Wlasnie sobie dogorywam, bo juz od rana goraco i bez klimatyzacji ani rusz...A wczoraj u tesciowej bylam pol dnia i mimo, ze na dworze w cieniu siedzialam, to malo sie nie rozplynelam z goraca...
Uciekam zjesc sniadanko, bo tak mnie czasem z rana glod dopada, ze zaczynam sie zla robic:-) Ale ten robaczek w brzuszku potrzebuje czegos pozywnego, zeby zdrowo roznac
Milego dnia dziewczynki!!!!
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Martyna. Witaj wśród nas. Superaśnie że jest nas tutaj już tak dużo i wciąż przybywa
Pisz jak najwięcej o sobie o dzidzi i w ogóle o czym tylko chcesz.

Weroniczka
Klub grudniówek'07
Milej i spokojniej bo przecież dzilimy się tym jak się czujemy i nawzajem wspieramy. A to jest naprawdę ważna sprawa.
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Witajcie wszystkie Dziewczynki i Chłopczyki :-)
Witaj Martyno :-)
Ja dzisiaj po pobieraniu krwii i jestem ogólnie nie do życia
W poniedziałek odbiór wyników, a we wtorek na 18 usg połówkowe i znowu zaczynam panikować...
Boję się, że uslyszę to czego usłyszeć nie chce, no ale co ma być to będzie
W końcu życie mamy tylko jedno, a Oliś też jest tylko jeden, jaki by nie był i tak Go kocham z całego serducha 
Życzę Wam wszystkim miłego dzionka i dalej idę ściemniać, że pracuję
Witaj Martyno :-)
Ja dzisiaj po pobieraniu krwii i jestem ogólnie nie do życia
W poniedziałek odbiór wyników, a we wtorek na 18 usg połówkowe i znowu zaczynam panikować...
Boję się, że uslyszę to czego usłyszeć nie chce, no ale co ma być to będzie
Życzę Wam wszystkim miłego dzionka i dalej idę ściemniać, że pracuję
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
witam
ja sie przywitam, doksztalcam sie...cholender sporo tego, a to dopiero jeden przedmiot...ble
ja sie przywitam, doksztalcam sie...cholender sporo tego, a to dopiero jeden przedmiot...ble
reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Asmodis no ale najważniejsze że się wzięłaś za książki bo to zawsze jest najtrudniejsze. Cieszę się że Ci się udało zabrać za naukę
kacha A Tobie chcę powiedzieć że po tym co piszesz o swoim maleństwie to uważam że jesteś kobietą wielką. Bo naprawdę nie wiele kobiet potrafiłoby tak jak ty cieszyć się dzidzią i oczekiwać jej z ogromną miłością wiedząc że może ona być chora. Zwłaszcza w taki sposób chora jak Twoje maleństwo. Ale mam nadzieję że Oleś będzie ślicznym zdrowym chłopczykiem, prawidłowo się rozwijającym.

kacha A Tobie chcę powiedzieć że po tym co piszesz o swoim maleństwie to uważam że jesteś kobietą wielką. Bo naprawdę nie wiele kobiet potrafiłoby tak jak ty cieszyć się dzidzią i oczekiwać jej z ogromną miłością wiedząc że może ona być chora. Zwłaszcza w taki sposób chora jak Twoje maleństwo. Ale mam nadzieję że Oleś będzie ślicznym zdrowym chłopczykiem, prawidłowo się rozwijającym.