reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
To i ja sie serdecznie witam!:-)
Wlasnie sobie dogorywam, bo juz od rana goraco i bez klimatyzacji ani rusz...A wczoraj u tesciowej bylam pol dnia i mimo, ze na dworze w cieniu siedzialam, to malo sie nie rozplynelam z goraca...
Uciekam zjesc sniadanko, bo tak mnie czasem z rana glod dopada, ze zaczynam sie zla robic:-) Ale ten robaczek w brzuszku potrzebuje czegos pozywnego, zeby zdrowo roznac:)
Milego dnia dziewczynki!!!!

Martyna. Witaj wśród nas. Superaśnie że jest nas tutaj już tak dużo i wciąż przybywa:tak: Pisz jak najwięcej o sobie o dzidzi i w ogóle o czym tylko chcesz.

Witaj Martyna! Od wczoraj juz druga spozniona mamusia sie pojawila:), ale rowniez jestes tu mile widziana. Do grudnia jeszcze sporo czasu i na pewno wspolnie nam milej zleci:-)

Witam również nową Grudnióweczkę ;-)
Martyna wiesz co u ciebie w brzuszku siedzi? Chłopczyk czy dziewczynka? Czy jeszcze wielka niewiadoma? ;-)

Witajcie wszystkie Dziewczynki i Chłopczyki :-)
Witaj Martyno :-)
Ja dzisiaj po pobieraniu krwii i jestem ogólnie nie do życia ;)
W poniedziałek odbiór wyników, a we wtorek na 18 usg połówkowe i znowu zaczynam panikować...
Boję się, że uslyszę to czego usłyszeć nie chce, no ale co ma być to będzie ;) W końcu życie mamy tylko jedno, a Oliś też jest tylko jeden, jaki by nie był i tak Go kocham z całego serducha :)
Życzę Wam wszystkim miłego dzionka i dalej idę ściemniać, że pracuję ;)

reklama
Asmodis no ale najważniejsze że się wzięłaś za książki bo to zawsze jest najtrudniejsze. Cieszę się że Ci się udało zabrać za naukę:tak:
kacha A Tobie chcę powiedzieć że po tym co piszesz o swoim maleństwie to uważam że jesteś kobietą wielką. Bo naprawdę nie wiele kobiet potrafiłoby tak jak ty cieszyć się dzidzią i oczekiwać jej z ogromną miłością wiedząc że może ona być chora. Zwłaszcza w taki sposób chora jak Twoje maleństwo. Ale mam nadzieję że Oleś będzie ślicznym zdrowym chłopczykiem, prawidłowo się rozwijającym.

Do góry