reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ataata mi tez juz wywala pepek powoli.W pierwszej ciazy balam sie zeby nie wylazl bo mi sie nie podobalo ale jak juz wyszedl to sie przyzwyczailam szybko.Gorzej tylko z ciuszkami bo czasem ciezko go zatuszowac w jakims cienszym ubraniu:dull:

reklama
A mnie sie własnie cholernie nie podoba:sick:
Z ciążowych objawów to mi sie tylko ciązowy brzucho podoba :-D no może jeszcze ta czarna kreseczka przejdzie, ale wystający wentyl niet:no::-p:-D
Zaraz go czymś na stałe zakleje, albo może zaszyje...? Może wtedy nie wylezie..?:-D

No to ide malemu koperkowa gotowac;-)zobaczymy co on na to bo ostatnio nic nie chce poza makaronem na sucho:rofl2:Nie mam juz pomyslu na tego niejadka:zawstydzona/y:
Wpadne pewnie za chwilke;-)

a ja właśnie nastawiłam cukiniową ale musiałam zjeść bułkę bo myślałam że z głodu padnę. Kurcze zaczyna mi się apetyt powiększać. A ja muszę z tym ostrożnie.

A ja właśnie wcinam arbuzka mojego kochanego, mniam, sie najeść nim nigdy niemoge:-D

Aneczka a ja własnie wczoraj znalazłam cos na necie dla takiego małego niejadka...
Nawet my sie z mamą śmiały coto ludzie nie wymyślą... fakt, cena dośc kosmiczna, ale podejrzewam, że ten chwyt z Myszką Miki podziała na dziecko:tak:
Sama zobacz:
http://www.tanimarket.pl/go/_category/index.php?idc=71_103

Hej, ja tez zjadam arbuzika :-Duwielbiam:tak:.Ostatnio jem jak szalona, nawet w nocy się budze głodna:szok:jak tak dalej pojdzie to waga skoczy, ze ho ho, na razie tylko 3kg do przodu

A ja się za wcześnie pochwaliłam opierdzielaniem w pracy ;-)
Teraz mam taki kocioł,że zaraz wyjdę z siebie... Przyszły jakieś 2 upierdliwe baby i siedzą już 3 godziny, a ja muszę co chwilę inną ofertę im szykować!!!

No smiechowe te sprzety z myszka miki.Moze i na starsze dziecko by podzialalo ale z drugiej strony dziecko je produkt z talerza a te sprzety tylko je przygotowuja.Poza tym Witek niestety musi miec nawet talerzyk daleko od siebie bo inaczej wszystko z rozmachem laduje na podlodze:-D:tak:na szczescie zupka dzis posmakowala;-)
A teraz zmykam z moimi chlopakami na jarmark:-)
Kasiu za Ciebie trzymam kciuki:tak:

reklama
czesc dziewczynki:-)ja wrociłam wlasnie ze sląska i kurde tyle nadrukowałyście ze chyba do wieczora bede czytac i nadrabiac zaleglosci....

echhh no to lece

buziaki

Do góry