reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Jutrzenka a ta ulga przysługuje niezależnie od tego ile się zarabia? Odlicza się od podatku od dochodu czy od kwoty jaką muszę zapłacić urzędowi?

Stefanka super, że tak jest u Was. My jak zawsze 100 lat za murzynami :wściekła/y::angry:

Monia to bosko, że spał całą nockę. Mogłaś się wyspać kochana, co? :-D

reklama
powiem wam ze naprawde to wszystko jest jakies dziwne w polsce. np jak moi rodzice przyjechali mnie odwiedzic to kupowali kawe do polski bo taniej a ja np moge kupic chusteczki pampersa 6 paczek za 6 Ł czyli mam 6 paczek za przecietnie godzine pracy a z tego co patrzylam na allegro to kosztuja w polsce ok 6zl??
czy to nie dziwne??

Paula masz rzeczywiście rację. Nalezy się cala kwota pod warunkiem ze masz tyle podatku zaplacanego zeby go odzyskac.

Ewa tak jak napisala Paula, dostajesz cala kwote jesli w ubieglym roku zaplacilas chociaz taką kwote podatku, bo jesli masz mniejszy podatek to dostaniesz tyle ile go zaplacilas. Mam nadzieje ze zrozumiale napisalam.

Dzięki dziewczynki za pomoc z tym podatkiem. Już zrozumiałam ;-)
Stefanka, a no dziwne. Ale u nas dużo rzeczy jest dziwne, więc mnie to już nie dziwi :-D

My już po kąpieli. Mały najadł się z dwóch cyculów i śpi.

A co to za słodki chłopaczek w wanience:tak:
Nasz urwis też juz twardo śpi (od 20-tej):-)

Taki dziwny ten nasz kraj...to rzeczywiscie widać na każdym kroku.

ewa twoj synek ma taka ciemna karnacje?? czy tylko tak wyglada??
moja gajunia to idzie spac ok 22 jak sie uda :))

po tatusiu mały ma leciutko ciemniejsza skórkę, nie jest takim bladziochem jak ja
u nas 20 to pozostałość po szpitalu, gdzie była o tej porze kąpiel a potem luli i tak nam zostało ;-)

reklama
Ojejku...a u nas była kapiel po 7 rano...masakra. Najlepszy był płacz tych biednych dzieci mytych w zlewie. Zawsze wiedziałam kiedy zbliża się kąpiel po płaczu innych dzieci...a jak płacz był coraz głośniejszy to wiedziałam, żę są coraz blizej:szok::-D

Do góry