reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
No właśnie nie wiem....najgorsze, że te dzieci były takie zaspane, spokojne a tu nagle taki poczatek dnia...bez sensu.

No to miałyście fajnie...super:tak:I tak powinno być.

A ja byłam z małym 9 dni i nigdy ich nie zapomnę:-(

Witam wszystkich czy jest jakas grudnioweczka ktora karmi wylacznie sztucznym mleczkiem? Ile razy dziennie jedza wasze dzieciaczki.Moj Oskar zjada 140 czasem 160ml i ma 6 godzinna przerwe nocna.Ale gdy sprobowalam go przestawic na 6 posilkow na dobe noc mielismy nieprzespana bo domagal sie jedzenia co 3 godz. wiec wrocilismy do 7 posilkow na dobe.

Witaj Sariss!:-)
Ja karmię wyłącznie butelką. Tylko, że ja karmie wtedy kiedy synek chce...tak więc nawet nie wiem ile dokładnie zjada. Wiem, że niektórzy tego nie pochwalają ale mały przynajmniej jest najedzony=szczęśliwy.:-):tak:

reklama
Do góry