Czesc, ja ostatnio nie pisalam, bo cos nie w sosie

Lukaszek ok tygodnia temu mi sie zbiesil i zaczal wariowac z jedzeniem. Chcial jesc co godzina! Ja na poczatku mialam za malo pokarmu, ale potem dostalam nawalu, zapalenia piersi i w ogole bardzo bolesnie i niefajnie

Caly czas nie chce mi sie to uregulowac - albo mam malo pokarmu i Lukaszowi nie wystarcza jeden cycek, albo za duzo i wszystko mnie boli

Nie wiem, co mam z tym zrobic.
Z nocami tez gorzej, obecnie usypia ok 22 i spi do 8, ale z przerwa nocna na ciumkanie. I juz tak ladnie usypial, praktycznie sam, a teraz trzeba siedziec i glaskac go po glowce bo inaczej zaczyna zawodzic.
Nie wiem, co go ugryzlo

Na dodatek mi sie cos stalo z barkiem, strasznie mi zaczelo chrupotac w zawiasach. Umowilam sie do kregarza, bo cos trzeba z tym zrobic, ale ma wolny termin dopiero po swietach.
Ja bym bardzo chciala sie dolaczyc do mafii, ale mieszkam teraz na woli duchackiej wiec za daleko na dojazdy

Weroniczka. Czy bedziesz juz stosowac ten wozek od zaraz??? Bo ja przyznam szczerze nie jestem w stanie sama wyjsc na spacer z ta chrzaniona kolubryna wielofunkcyjna. Nienawidze tego wozka, jeszcze ma takie beznadziejne kolka ktore sie kreca wokol wlasnej osi!!!! Chce cos co bede w stanie sama wniesc do mieszkania, bo tak to mam barrdzo ograniczone te moje spacery.
Ataata, Lukaszowi tez sie zdarza rozryczec na spacerze, zwlaszcza, ze on juz przestal spac i jak sie jedzie to jest zadowolony, ale jak stoje i np robie zakupy to sie wkurza i zaczyna kwekac. Ale stwierdzilam, ze sie nie bede tym stresowac, przeciez to normalne, ze dzieci placza i nic nikomu do tego. Poza tym szybko sie uspokaja, jak ruszamy z powrotem.
Jutrzenka, podziwiam Was, ze tak wychodzicie z malym!! My sie jeszcze nie odwazylismy zabrac go w publiczne miejsce, np gdzies do jakiegos lokalu. Ale mysle, ze jak sie zaczna ogrodki to juz bedziemy wychodzic. Maly lobuz uwielbia odwiedziny i innych ludzi, tak jak napisala Dada. Doszlo do tego, ze usmiechal sie do pani pielegniarki na szczepieniu

I ostatnie pytanie

Bo juz sie z wolna robi cieplo i trzeba bedzie porzucic kombinezonki. I co dalej???? Bo ja zupelnie nie wiem co kupic - cienszy kombinezon, kurteczke?? Co Wy planujecie na wiosenne spacery?