reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Często jak mi daje jakiś ciuch to mówi, że kupiła bo jej się spodobał a był w dużym rozmiarze:angry::angry::angry::angry: No i przez takie gadanie czuję się jak słoń mimo że aż tak źle ze mną nie jest bo ciuchy w roz. L to wcale takie wielkie nie są.

hihi Weroniczka... moja teściowa jak raz zobaczyła zdjęcie Wiktora z USG to powiedziała - 'jakie tłuściutkie nóżki - to po Madziusi" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

reklama
hehe moja tesciowa jak jeszcze bylam w ciazy i ktos sie jej zapytal czy by wolala wnuka czy wnuczke to ona powiedziala "obojetnie oby tylko nie piszczalo". Musze tylko dodac ze ona ma dopiero 41 lat wiec teoretycznie powinnysmy sie fajie dogadywac skoro taka mloda:)

wiecie co aż nie mogę uwierzyć że naprawdę te kawały o teściowych sa prawdziwe. Ja na szczęście mam super teściową nie wtyka nosa w nie swoje sprawy zawsze to mój mąż dostanie ochrzan i to on jest ten wredny pomaga nam jak może sama niewiele ma ale co tydzień na obiadek codziennie przyjdzieposiedzi z kubą coś przyniesie nie moge narzekać

Hej, Wy mi łobuzki normalnie na zlosc robicie, jak w ciagu dnia kilka razy zagladalam to cisza, a jak sobie przerwe zrobila to 3 strony zaleglosci. :-D:-D.

Elcia witam Cie serdecznie, fajnie ze grono sie powieksza bo zawsze to wiecej osob zeby cos poradzic czy pogadac.

Anetka buziaczki dla Sebastianka. STO LAT STO LAT ........

Paula biedna Juleczka, a jaka to zupka ze byl w niej por???.

A tesciowe to temat rzeka, Moja niby nie jest zla babcia, co prawda nie przyjezdza do nas do domu ale my maly taki zwyczaj od kilki lat ze w niedziele co tydzien jezdzimy do rodzicow na kawe (do moich i do R), wiec babcie wnusia widza co tydzien. Moja mama dzwoni prawie codziennie albo ja do niej, ale kontakt z tesciowa mam tylko w niedziele u niej w domu. A ma i swoje wady oczywiscie jak kazda tesciowa, bo lubi krytykowac czasami i sie mieszac ale generalnie nie narzekam i jakby trzeba bylo malego u niej zostawic to nie ma problemu.

co tu tak cicho chyba trwa wieczorna toaleta i usypianie. moje już śpi na szczęście juz skończyły sie problemy z usypianiem kąpiel jedzonko i o 8 juz chrapie, chyba wreszcie zrozumiał jaka jest kolejnośćdnia i nocy

Jutrzenka to była zupka jarzynowa Bobo Vita. :-(
Moja Juleńka już po kąpieli i śpi sobie smacznie...

Wiecie co ona dziś wycudowała ta moja Julucha??? :szok: Robi tak jakby pianę ze śliny i pluje tym... :-D skubana...:laugh2:W ogóle dziś to tak się ślini że cały czas mokra była.:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Napiszcie mi jeszcze czy wasze maluchy jak sobie leżą to czy się próbują podnosic???
Bo ta moja mała to jak by brzuszki trenowała cały dzień. Na raz i główka i nóżki do góry... :dry::dry::dry::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Penie zakwasy będzie miała... hihihihi...

hahahaha :-D jeszcze dzisiaj pisałam że nie będę się chwalić jak mi źle idzie nauka samodzielności a tu proszę: Maleństwo zrobiło mamusi niespodziankę i zasnęło grzecznie samo w łóżeczku :laugh2::-D:-)

Paula, mój Wiktor to raczej leniwy..jak leży na płasko to ani myśli się podnosić..tylko jak leży tak na 45 stopni to wtedy sobie siada. Nawet jak mu rączki daję do podciągania to czeka aż ja go troszkę podciągnę i dopiero sam zaczyna pracować mięśniami :sorry2: leniuszek....ale co się dziwić nie daleko pada jabłko od jabłoni :rofl2::sorry2:

Paula moj Marcel tez tak glowke podnosi, najlepiej to ciagle by siedzial skubany.
A najsmieszniejszy jest jak lezy w lozeczku, karuzela mu sie nad glowa kreci a on do niej spiewa, ale z jakim przejeciem on to robi ze my z mezem to pokladamy sie ze smiechu. Probowalam to nagrac ale oczywiscie jak zobaczyl kamere to od razu zpowaznial:)))

Oj moja Łobuziara też jak zobaczy jakiś sprzęt to zamiera. :szok:
Też śpiewa, zwłaszcza jak słyszy piosenkę Dody ,,Dla R... ,, :-D jaja jak berety....:-D
Miałczy jak kotek, piszczy i gada do karuzeli i do pluszaków które ma dookoła łóżeczka... :-) Już takie śmieszne te nasze Szkraby...

reklama
a ja nie mam tesciowej i czytajac to co piszecie to sie baaardzo ciesze ;-)
a jutro jedziemy pod Poznan do tescia coby pierwszy raz swoja wnusie zobaczyl
ciekawe jak madzia zniesie taka podroz bo do tej pory jezdzila maxx 30 km a tu ja ok 160 czeka

Wiecie co ona dziś wycudowała ta moja Julucha??? :szok: Robi tak jakby pianę ze śliny i pluje tym... :-D skubana...:laugh2:W ogóle dziś to tak się ślini że cały czas mokra była.:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

...

Moja Madzia dokladnie to samo !! i jeszcze proboje przy tym gadac :-D:-D

Do góry