reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A ja dzis znów bez weny...:-(
Magda możesz mi pałe postawić, nie bede protestować:baffled:

Musze sobie jakis nerwosol kupić albo relanium, bo dostaje świra:crazy:

Daria dziś sobie przywaliła z pięści w oko i jak sie rozryczała tak wpadła w histerie której przez godzine uspokoić nie mogłam,,, ryczała aż jej oddechu zaczynało brakować,,,

Kopnijcie mnie ktoś w dupe bo mam agresje i szlag mnie trafia o byle pierdołe:crazy::wściekła/y::baffled::zawstydzona/y:

hehe u nas juz od jakiegos czasu banki i plucie dookoła, i tak na zmiane z piszczeniem/krzyczeniem czy jak to nazwac... w ciągu dnia kilka razy przebierana bluza a sliniaki mało pomagaja taki jest mlody wszedzie obslimdany:-D

grzechotka..czy ty urodziłas 21 grudnia???? a w jakim szpitalu rodzilaś? i wogole w jakim rejonie łodzi mieszkasz?:-)

hehe ja to Marcelowi sliniak zakladam bo ile razy dziennie mozna przebierac. A mokre bluzki mial tak ze az body tez bylo mokre:)))
Powiem szczerze ze juz strasznie mnie to denerwuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja do przebierania już się przyzwyczaiłam bo Julka przez ulewanie czasem i po 6 razy przebierana... :no::no::no:

Agatko powinnaś nam tu świeci przykładem jeśli chodzi o aktywnośc a Ty jakieś wymówki tutaj sadzisz o braku weny... :-D:-D:-D A kopac Cię nie będziemy bo Darunia wystarczająco daje Ci w kośc... :zawstydzona/y: Łobuz mały...

Julka jak się wścieka to się też potrafi nieźle uderzyc ale nie rozpłakuje się tak na maxa. Zrobi ryfkę i po przytulasku przechodzi i znów radośc.

ja tez nie mam weny...
ataata zawsze mozesz rozladowac napiecie wymyslajac biednej starej oraz sloniowatej stefance...

reklama
Do góry