reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej, a mój paweł lezy w łożeczku i zasypia juz około 35 minut i zasnąć nie moze, no ale nie płacze, nie marudzi...i pewnie zaraz zasnie..
damian juz spi od godziny no bo jutro szkoła:tak:

kurcze a dzis non stop gadał o obozie, bo jedzie na ten obóz sam - no z ekipa z karate, ja jednak zdecydowałam sie nie jechac...ale mimo wszystko stresuje sie tym ze on bedzie tam sam tzn bez nikogo z rodziny, no ale on jest wniebowzięty i juz nie moze sie doczekac... w związku z tym nie gada o niczym innym, a juz martwi sie jak to bedzie jak np. nie usłyszy rano budzika, albo dadzą na śniadanie cos czego on nie lubi... no i tak caly dzien dzis... najchetniej wyciągnałby walizke i juz zacząłby sie pakowac:rofl2:

echh..no ale nie ma co sie dziwic dziecku, ja juz tez nie moge sie doczekac naszych wczasow, a zaliczke juz wplacilismy i nawet przyszło potwierdzenie rezerwacji pocztą.no ale gdzie tam lipiec....

reklama
Viki ja tez juz odliczam dni do 30czerwca bo wtedy wlasnie jade do Polski:))) Powoli juz robie zakupy tzn ciuszki jakies dla siebie i dla malego wiec nie ma sie co dziwic Damianowi. No mamuska czeka was rozstanie:) Ciekawe jak to zniesiesz, pewnie gorzej niz Damian, co?

ach wczasy my jeszcze nie wiemy gdzie pojedziemy może nad jezioro do domku na mazury a może nad może gdzieś muszę wyjechać bo zwariuję w tej łódzi

mam pytanie ile macie pojemności na zdjęcie w podpisie 2.0kb ? ja mam tyle i nie mam aż at małego zdjęcia więc nie mogę dodać zdjęcia do podpisu a wy też tyle macie????

Grzechotka Sylwia weekend ma to do siebie ze na forum zawsze pustki, bo wszyscy gdzies chodza.

Viki ja tez sie nie dziwie Damianowi bo tez sie zawsze nie moge doczekac jak gdzies jedziemy.

Grzechotka ja tez mam limit zdjec. Jak przekroczysz to juz nic wiecej nie dodasz ale mozesz usunac te ktore zamieszczalas wczesiej i wtedy zwalniasz pamiec.

U nas dzis marna pogoda, ale maluszek zaliczyl 3 spacerki tylko krotsze i raz musial isc pod folia przeciwdeszczowa bo troszke padalo, ale wazne ze byl na dworku. Dzis u nas wczesniejsza kapiel bo bylismy u meza brata wiec maly zjad o 21 i niedawno zasnal. Ciekawe ile pospi, mam nadzieje ze normalnie do ok 6-7.

Dobra uciekam spac. Slodkich snow mamusie i dzieciaczki.

Viki ja tez juz odliczam dni do 30czerwca bo wtedy wlasnie jade do Polski:))) Powoli juz robie zakupy tzn ciuszki jakies dla siebie i dla malego wiec nie ma sie co dziwic Damianowi. No mamuska czeka was rozstanie:) Ciekawe jak to zniesiesz, pewnie gorzej niz Damian, co?

ZDECYDOWANIE GORZEJ..TYM BARDZIEJ ZE NIE BEDZIE TAM NIKOGO Z RODZINY..BO WCZESNIEJ TEZ POJEDZIE Z MOJA MAMA NA MAZURY...NO ALE TO INACZEJ..TAM NA OBOZIE BEDZIE ZUPEŁNIE SAM(NIE LICZĄC KADRY I INNYCH DZIECI)

mam pytanie ile macie pojemności na zdjęcie w podpisie 2.0kb ? ja mam tyle i nie mam aż at małego zdjęcia więc nie mogę dodać zdjęcia do podpisu a wy też tyle macie????

WSZYSCY CHYBA TYLE MAJA...PO PROSTU MUSISZ ZMNIEJSZYC FOTKE:tak:
A PROBOWALAS NA TEJ STRONIE KTORĄ WCZORAJ SYLWIA PODAŁA? MY POROBIŁYSMY TAKIE GWIEZDNE DZIECIAKI:-) TY PEWNIE TEZ DASZ RADE:tak:

Grzechotka ja tez mam tyle. Musisz skopiowac sobie zdjecie ktore chcesz wstawic na pulpit, wtedy otworz je w paincie (paint) i tam masz u gory opcje obraz, kliknij na "rozciagnij/pochyl" i tam w masz dwa razy po 100%. Zmniejsz to na 70% i zapisz. To powinno zadzialac. Przynajmniej ja tak zrobilam i bylo ok

gwiezdną fotkę zrobiłam nawet 3 ale może to moje konta szwankuje bo jak chcę dodać kod to mi wyskakuje błąd jakiś i tak juz jest od początku ale juz mi sie znudziło zrobiłam swoją galerię ale kurcze niew iem jak mam podać wam żebyście obejrzały

reklama
Do góry