reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry - u nas słoneczny i mam nadzieje że u Was tez, a jak nie to ż
yczę rozpogodzenia!

oj grzechotka nie zazdroszcze...ja od 2 tygodni jem juz prawie wszystko i na szczescie paweł juz nie reaguje...no nie jem jeszcze kapuchy i takich tam potraw wzdymających ale i tak nie jest źle a tez przez prawie 3 miesiące bylam na diecie bo maly mial jeszcze podejrzenie skazy bialkowej wiec nawet nabialu nie jadłam.

Viki, a jesz/ pijesz cytrusy? bo jestem ciekawa jakie dzieci maja reakcje po cytrusach.
Witajcie Kochane, u nas znowu słoneczko :-)
Jak tak czytam Wasze perypetie z nocnymi pobudkami Maluszków to nie mogę się nadziwić mojemu Oliśkowi, fakt zasypiał już o 19 i budził się dopiero 6, 7 rano. Teraz zasypia 22-23, ale i tak śpi do rana, a rano też daje matce chwilkę czasu, bo leży elegancko w łóżeczku i zabaweczki świruje :-) Ale o nocnym wstawaniu nie ma mowy, no chyba, że zaleje sobie pieluszkę na maksa to wtedy tylko jest zmiana pieluszki i Młody za chwilkę znowu zasypia ;-)Już mi się humor poprawił, stwierdziłam, ze Oliś nie może smutnej matki widzieć, bo wtedy Mu się udziela mój humor. Wczoraj w ciągu dnia Młody nawet chwili nie spał, prawie cały dzień przesiedział u mnie na rękach non stop bajerując mnie uśmiechami i "gadając" ze mną :-)Fakt, że teraz kręgosłup nie daje mi spokoju, ale co tam, ważne że Synek zadowolony :-)
Życzymy Wam wszystkim miłego dzionka :-)
Kasia i tak tyrzymać!!!!
A ja dziś wstałam tak zła :angry:
Mój mąż jest nienormalny:wściekła/y:
Magda spała dziś w nocy od 19 do 5 30, o 5 30 obudziła się po karmieniu bo dostała czkawki, potem kupa i zasnęła o 6 30. A mój kochany mąż cały wściekły wstał że jest niewyspany:no:, bo go niby obudziłam o tej 5 30 moim gadaniem. Kur.... jak mam niby uspokoić dziecko nie mówiąc do niego. Kurcze tak się przyzwyczaił że go wogóle nie budzimy że teraz jak się raz zdarzyło i to rano, co było do przewidzenia bo zasnęła bardzo wcześnie to wielce obrażony. Wyzwałam go tak że ........, bo on naprawdę jest nienormalny.
FACECI - dzisiaj w nocy Młody nie umiał zasnąć i próbowałam go uspokoić... a mój mąż po jakimś czaie oburzony stwierdził że dostaje kurwicy od tego "szyyyyy" :crazy::baffled:

A mój Młody walnął kupę giganta, olał mnie i teraz kima sobie w wózku, ale już zaczyna się kręcić ;-) Całe 5 minut pospał ;-)
Kasia, musisz uważać żeby mu to olewanie mamusi nie weszło w krew ;-):-p:laugh2:

Przed chwila byl u nas moj szwagier:) Przyniosl mi prezent jaki moja tesciowa kupila Marcelowi bedac w Polsce:)) Wiecie co to bylo???:-):-):-):-)
CZOPKI!!!!!!:-D:-D:-D Hehe ona jest jakas dziwna, ale rozbawila mnie tym:))
Sylwia ale się uśmiałam :-D

Jutrzenka - super ubranko do chrztu! Jaki kubuś przystojny.

Wczoraj wieczorem czytałam Wasze perypetie z karmieniem i ile to Wasze maluszki zjadają i w nocy śmiło mi się cały czas jak odmierzam mleczko w butelce (a przeceZ karmie wyłącznie piersią) :-D;-)

reklama
grzechotka obcinam na okragło ale to nic nie daje
moja tez wyglada jakby z wojny wruciła
moze razem walczyli hihi

grzechotka obcinam na okragło ale to nic nie daje
moja tez wyglada jakby z wojny wruciła
moze razem walczyli hihi

powiem ci że zawsze najbardziej jest podra[pany jak mamy do lekarza iść albo pielęgniarka ma przyjść i patrzą sie ci ludzie na mnie jakoś tak dziwnie a ja zawsze muszę zęby suszyć i sie tłumaczyć że taki z niego wojownik i sie drapie

dobrze z wami ale obowiazki wzywaja mała ululałam na rekach ide zaniesc
moze sama sie zdrzemne? zobaczymy
odezwe sie pozniej
oczywiscie jak sie przekopie przez te napisane strony
buziole dla wszystkich małych robaczków i dla ich dzielnych mamusiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

powiem ci że zawsze najbardziej jest podra[pany jak mamy do lekarza iść albo pielęgniarka ma przyjść i patrzą sie ci ludzie na mnie jakoś tak dziwnie a ja zawsze muszę zęby suszyć i sie tłumaczyć że taki z niego wojownik i sie drapie

skad ja to znam?hihi
u mnie jeszcze jak tesciowa przyjdzie to nie moge jej przetłumaczyc ze obcinam tylko ze ona tak sie drapie

a CO DO CHRZTU TO KIEDY CHRZCICIE MALUCHY? MY ZAMÓWILIŚMY NA LIPIEC 6 LIPCA NIE WIEM CZY NIE TO NIE ZA PÓŹNO?
my już miesiąc po chrzcinach tak jak kilka innych Maluszków.

A u nas też paznokcie rosną w zastraszającym tempie, jak jeden dzień przegapimy to zaraz Młody ma całą buźkę poryzaną

oj te obowiązki ja mam dziś trochę wolnego wczoraj sie nasprzątałam nawt okna sie zmusiłam umyć ale tylko w salonie i kuchni jeszcze mnie sypialnie czekają ale dziś w łodzi pada więc heheh nie będę myć

DZIEWCZYNY JAK MACIE TVN STYLKE TO WŁAŚNIE W SOBOTĘ ZACZYNA SIĘ NOWY PROGRAM "ZDROWY START" CZYLI JAK ŻYWIĆ DZIECI DO 3 ROKU ŻYCIA ZASADY WPROWADZANIA JEDZENIA I GOTOWANIA DOMOWYCH OBIADKÓW DLA NASZYCH MALUCHÓW START O 9:05 TO MOŻE BYĆ CIEKAWE

a CO DO CHRZTU TO KIEDY CHRZCICIE MALUCHY? MY ZAMÓWILIŚMY NA LIPIEC 6 LIPCA NIE WIEM CZY NIE TO NIE ZA PÓŹNO?

my chrzest mamy juz za soba mała chrzcilismy na swieta w drugi dzien
terminy chrztu to indywidualna sprawa rodziców
jak wam pasuje na6 lipca to czemu nie
chociaż ciepło bedziecie mieli:-D

reklama
Elcia moj tez sobie lubi pchac lapki do oczu i za ucho sie lapie. A drapanie tez sie nam zdarza. Wlasnie ma struoek na nosie. Podraal sie pary dni temu , troche mu sie zasklepilo a dwa dni temu ja poszlam robic mleczko przychodze a on sie znowu w to samo miejsce drapna l i strupek rzodralap i troszke krwii na brwiach, oczku, za paznokciami i na rekawie, tak skubany sie drapnal.

Magda fajne masz sny :-D:-D

Grzechotka my chrzcimy 20 kwietnia.

U nas dzis leje i strszny wiatr wiec spaceru nie bedzie. Choc moze i dobrze bo wczoraj tak daleko poszlam ze dzis mam zakwasy :szok::szok:

Dobra lece gulasz gotowac

Do góry