• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A i zapomnialam dodac ze jestem obrazona :-(:-(:-(. Zadalam pytanie na zamknietym i tylko Viki, Magdalenka i Pryzybelka sie mna zainteresowaly i tylko do nich sie odzywam. ;-);-)

reklama
U nas nocka i dwie pobudki ale nie narzekam. ;-)Taka uroda mojego dziecka i nie walczę z tym bo jak będzie miała przespac całą noc, to prześpi... :-) A nie mogę jej dac więcej niż 90ml bo mi będzie ulewała strasznie.:tak: Podejmowałam próby od trzech dni i dawałam jej cały czas 120ml mleka ale to bez sensu:-( bo nie zjada tyle a jak już zje to przy bekaniu chlusta z niej.:no: Tak więc 90 co dwie godzinki.

Anetko oby się Madziuli poprawiało po Pepti. Ono jest okropne i strasznie śmierdzi ale dzieci podobno nie czują jeszcze wszystkich smaków. Gdzieś czytałam że na razie słodki i kwaśny czują ale nie jestem pewna.

Witam Mamusie!!!!!

Jutrzenka ja bym Ci chetnie odpowiedziala ale mam zakaz wjazdu na watek zamkniety, wiec chyba nie bedziesz na mnie obrazona:)

Anetka24 naprawde wspolczuje Ci z ta alergia.

Dzisiejsza noc u nas byla calkiem, calkiem::-DPobudka tylko dwa razy, o 1.15 i o 6.00. No, jestem zadowolona ze sojego synka, choc czuje cos ze to byl taki jednoazowy wyskok:)
Ogladalyscie "dzien dobry tvn"???? Piecioraczki:szok::szok::szok::szok: Rodzicom zycze powodzenia, bedzie sie dzialo......!!!!!!!!!!

No to jak bedzie z tym swataniem:-)Teraz to ja juz nie wiem kto z kim i kiedy. Normalnie jak w brazylijskiej telenoweli:-):-):-)

A ja chciałam sobie wczoraj wieczorem z Wami poświrować, ale Oliś niestety miał kolejny falstart ze spaniem;-)Usnął dopiero po 23, ale za to śpi do tej pory :-)
Miłego dzionka Mamuśki i Maluszki :-)
Tomek sobie wziął wolne do końca tygodnia, więc troszkę rzadziej pewnie będę wchodzić ;-)

Sylwia na Ciebie sie oczywiscie ne gniewam i na inne nowe forumowiczki tez nie, tylko na "stare bywalczynie" (chodzi o staz nie o wiek - bo zaraz sie obraza ;-);-):-D) ktore maja dostep do watku zamknietego

czesc mamuski
widze ze wstały juz ranne ptaszki
Anetka współczuje ci z ta zlergia a z ta służba zdrowia to masz racje az rece opadaja ja wczoraj 2 godz czekałam na głupia recepte
Jutrzenka ale ci zazdroszcze tez bym chciała zeby moja ksiezniczka tak spała lub chociaz poł nocy dzis ja bolał brzuszek i płakała .poszła spac o21 zjadła 2cycki i na pierwsze jedzonko wstała o23.30:szok::szok::szok: o zgrozo!
Kacha wawa tez bym chciała aby mójmiał wolne ale dopiero poszedł do pracy 2 tyg siedział w domu suuuuuper było dużo mi pomagał ja praktycznie tylko karmiłam zycze i tobie takiego odpoczynku

ja własnie karmie mała
dziewczyny moja Oliwka strasznie drapie sie po buzi po oczkach obcinam jej poznokcie ale i tak czyms tam drapie czasami az mi jej szkoda przeciez to boli :-(:-(:-(:-(
wasze szkraby tez tak sie drapia?

reklama
ja własnie karmie mała
dziewczyny moja Oliwka strasznie drapie sie po buzi po oczkach obcinam jej poznokcie ale i tak czyms tam drapie czasami az mi jej szkoda przeciez to boli :-(:-(:-(:-(
wasze szkraby tez tak sie drapia?

hej wszystkim my juz też nie śpimy tz ja bo mały właśnie zasnął na szczęście noc była nienajgorsza było tylko jednbo karmienie o 11 a potem tylko chciał sie przytulić i spał do 6 to sukces!!!!!

Elcia moje też sie drapie strasznie zawsze wygląda jakby z grunwaldu wrócił :-) cała mordka podrapana musisz obcinać paznokcie na okrągło tz nie prosto żeby nie było kantów bo te kanciki właśnie tak drapią nawet jak są krótkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry