reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A i zapomnialam dodac ze jestem obrazona :-:)-:)-(. Zadalam pytanie na zamknietym i tylko Viki, Magdalenka i Pryzybelka sie mna zainteresowaly i tylko do nich sie odzywam. ;-);-)

reklama
U nas nocka i dwie pobudki ale nie narzekam. ;-)Taka uroda mojego dziecka i nie walczę z tym bo jak będzie miała przespac całą noc, to prześpi... :-) A nie mogę jej dac więcej niż 90ml bo mi będzie ulewała strasznie.:tak: Podejmowałam próby od trzech dni i dawałam jej cały czas 120ml mleka ale to bez sensu:-( bo nie zjada tyle a jak już zje to przy bekaniu chlusta z niej.:no: Tak więc 90 co dwie godzinki.

Anetko oby się Madziuli poprawiało po Pepti. Ono jest okropne i strasznie śmierdzi ale dzieci podobno nie czują jeszcze wszystkich smaków. Gdzieś czytałam że na razie słodki i kwaśny czują ale nie jestem pewna.

Witam Mamusie!!!!!

Jutrzenka ja bym Ci chetnie odpowiedziala ale mam zakaz wjazdu na watek zamkniety, wiec chyba nie bedziesz na mnie obrazona:)

Anetka24 naprawde wspolczuje Ci z ta alergia.

Dzisiejsza noc u nas byla calkiem, calkiem::-DPobudka tylko dwa razy, o 1.15 i o 6.00. No, jestem zadowolona ze sojego synka, choc czuje cos ze to byl taki jednoazowy wyskok:)
Ogladalyscie "dzien dobry tvn"???? Piecioraczki:szok::szok::szok::szok: Rodzicom zycze powodzenia, bedzie sie dzialo......!!!!!!!!!!

No to jak bedzie z tym swataniem:-)Teraz to ja juz nie wiem kto z kim i kiedy. Normalnie jak w brazylijskiej telenoweli:-):-):-)

A ja chciałam sobie wczoraj wieczorem z Wami poświrować, ale Oliś niestety miał kolejny falstart ze spaniem;-)Usnął dopiero po 23, ale za to śpi do tej pory :-)
Miłego dzionka Mamuśki i Maluszki :-)
Tomek sobie wziął wolne do końca tygodnia, więc troszkę rzadziej pewnie będę wchodzić ;-)

Sylwia na Ciebie sie oczywiscie ne gniewam i na inne nowe forumowiczki tez nie, tylko na "stare bywalczynie" (chodzi o staz nie o wiek - bo zaraz sie obraza ;-);-):-D) ktore maja dostep do watku zamknietego

czesc mamuski
widze ze wstały juz ranne ptaszki
Anetka współczuje ci z ta zlergia a z ta służba zdrowia to masz racje az rece opadaja ja wczoraj 2 godz czekałam na głupia recepte
Jutrzenka ale ci zazdroszcze tez bym chciała zeby moja ksiezniczka tak spała lub chociaz poł nocy dzis ja bolał brzuszek i płakała .poszła spac o21 zjadła 2cycki i na pierwsze jedzonko wstała o23.30:szok::szok::szok: o zgrozo!
Kacha wawa tez bym chciała aby mójmiał wolne ale dopiero poszedł do pracy 2 tyg siedział w domu suuuuuper było dużo mi pomagał ja praktycznie tylko karmiłam zycze i tobie takiego odpoczynku

ja własnie karmie mała
dziewczyny moja Oliwka strasznie drapie sie po buzi po oczkach obcinam jej poznokcie ale i tak czyms tam drapie czasami az mi jej szkoda przeciez to boli :-:)-:)-:)-(
wasze szkraby tez tak sie drapia?

reklama
ja własnie karmie mała
dziewczyny moja Oliwka strasznie drapie sie po buzi po oczkach obcinam jej poznokcie ale i tak czyms tam drapie czasami az mi jej szkoda przeciez to boli :-:)-:)-:)-(
wasze szkraby tez tak sie drapia?

hej wszystkim my juz też nie śpimy tz ja bo mały właśnie zasnął na szczęście noc była nienajgorsza było tylko jednbo karmienie o 11 a potem tylko chciał sie przytulić i spał do 6 to sukces!!!!!

Elcia moje też sie drapie strasznie zawsze wygląda jakby z grunwaldu wrócił :-) cała mordka podrapana musisz obcinać paznokcie na okrągło tz nie prosto żeby nie było kantów bo te kanciki właśnie tak drapią nawet jak są krótkie

Do góry