reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Rany julek, nie było mnie 3 dni na forum i widzę że nie mam szans na nadrobienie zaległości... przybyło ze 40 stron:shocked2::szok::szok::szok::szok:

U nas z jedzeniem trochę lepiej, więc chyba zostaniemy na tym sojowym mleku. Na razie mały dostaje kaszkę ryżową (3 łyżeczki na 190 ml mleka) na dwa ostatnie karmienia w ciągu dnia. Niestety nie wiem czy dzięki temu zaczął przesypiać znowu noc, bo po pierwszym karmieniu z kaszką i tak jest głodny za 3 godziny...

Ja też już mam kandydatkę dla Jasia - ma się właśnie urodzić, ale lepiej żeby sobie chłopak powybierał;-)...

Pozdrawiam

reklama
Oszalałyście z tym spaniem??
Mi dziecko dopiero usnęło, wcześniej pospał chwilę, ale to był taki falstart przed nocnym spaniem;-) Teraz Młody rozłożył się na brzuchu Tomka (a jest na czym) i przyciął w końcu komara :-)

jutrzenka Gaja nie leci na fury!! Twoj Kuba musi miec wewnetrzne piekno!! a zreszta jak ty sobie to wyobrazasz?? z tesciowa ma Gajunia mieszkac??
ataata ty mi tutaj na Pawelka z Darusia nie czatuj !!
ale co do chodzenia to prawda! sama widzialam!! monia musisz to odwolac!!
kacha ja malutka usypiam wlasnie na kolanach :)

hmm przed chwilą powiedzialam Pawełkowi ze Daria ma na niego oko:-) wprawdzie spi..ale moze mu sie przysni...heh a moze i Gajutek tam bedzie:-p:rofl2:

hihi viki to fajnie, choć z drugiej strony niech sie Pawełek dobrze zastanowi, bo z Drauchną to nie bedzie miał łatwego życia... podejrzewam że ona bedie sobie chciała w przyszłości wszystkich ustawiać do pionu:sorry2: z resztą już od 3 miesięcy to robi:crazy:
No chyba że Pawełek to twardy facet i pokaże Draii kto tu rządzi:-D haha to by sie dziewczę zdziwiło:-D

Witam Kobitki z ranka bardzo deszczowego jak u mnie :-)

Wczoraj poszłam jeszcze raz z Madzią do alergologa ponieważ ona uznała że mleczko Nutramigen jest bleee :errr: a potem na drugi dzień jak chciała jeść to na początku sprawdzała smak a potem jadła.
Teraz dostała Bebilon pepti i jak na razie je ale w małych ilościach ale nie wygląda na głodna. Prawdo podobnie mała jest uczulona białko. Dziś rano ulała przy odbijaniu ale raczej chyba będzie dobrze ja jestem wyczerpana jej alergią szukałam pomocy ponad półtora miesiąca :dry: i jak tu być pozytywnie nastawionym do służb zdrowia :baffled:

reklama
Anetka wspolczuje, wiem jak to jest z nasza sluzba zdrowia. Wiem ze to mleczko jest wstretne, pije je meza brata corcia bo tez na alergie. Nie wiem jak ja do niego przyzwyczaili bo najpierw pila bebiolon a potem wyszla skaza i zmiana mleczka.

Stefanka jak mozesz taka tesciowa to skarb i to zaszczyt z nia mieszkac ;-):tak::-D

A u nas dzis noc super. Wczraj kapiel o 21:30 potem prawie 150 kaszki i spalismy do 7:40 :szok::szok::szok::tak::tak::tak::-D:-D

Do góry