reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
No Mój Terrorysta Njuż Sie Wyspał Całe 30 Min Spał I Teraz Bez Mamusi Ani Rusz Więc Idę Spełnić Jego Zachcianki :-) I Moje Terz Poprzytulamy Sie Troszkę To Jest Taki Przytulak Mmmm
Ale Ostatnio Gorzej Znosi Jak Mnie Nie Widzi Płacze Od Razu Cały Czas Musi Mieć Mamę Na Oku;-)
Ale Ostatnio Gorzej Znosi Jak Mnie Nie Widzi Płacze Od Razu Cały Czas Musi Mieć Mamę Na Oku;-)
grzechotka
Ja Też Buziaki Mamuski Do Napisania
Dzień doberek!!
U nas także słoneczny dzień (współczucia dla tych co u nich leje
) więc spacerek murowany!!!
Nocka o dziwo znów pięknie przespana od 21 do 6.45, potem papu, godzinka zabawy i drzemka 40 minut
. Ale to chyba zasługa kleiku który od dwóch dni dodaje Młodemu na kolację do mleczka...mam nadzieję że tak juz zostanie

ale ciiiiiiiiii....żeby nie zapeszyć!!!:-)
A teraz znów śpi...i to zasnął sam w łóżeczku
...chyba go wcześniejsza kupka wykończyła
.
Po pierwsze....Agatko jakże mi jest głupio!!!! Sama nie wiem jak mogłam zapomnieć że Twój Skarbeczek już tak ładnie śmiga na nóżkach....wstyd mi straszny....
...i najmocniej Cię Kochana przepraszam

no i oczywiście naszą przodowniczkę w chodzeniu Darusię!!!

....Wybaczcie proszę....
Grzechotka dzięki za namiar na ten program w TVN Style....może być ciekawy...tylko żebym sobie nie zapomniała do soboty
My także już po chrzcinach prawie miesiąc ale myślę że to przecież nie ma znaczenia kiedy....:-)
Anetka naprawdę Wam współczuję, a na służbę zdrowia to niestety w tym kraju nie można liczyć...:-
-
-
-(
Jutrzenka śliczny strój do chrztu...Kubuś wygląda wystrzałowo
:-):-):-).
I Ciebie Moja Droga też strasznie przepraszam za pominięcie Twojego pytania...po prostu dawno nie zaglądałam na zamknięty...ale już się poprawiam...już nadrabiam

. Wybacz mi Kochana:-
-
-(
Elcia z drapaniem to u nas jest to samo...jak tylko zapomnę mu obciąć pazurki to zaraz cały pyszczek ma podrapany...szkoda że mnie tak szybko paznokcie nie rosną
.
Miłego dnia Dziewczynki
U nas także słoneczny dzień (współczucia dla tych co u nich leje

Nocka o dziwo znów pięknie przespana od 21 do 6.45, potem papu, godzinka zabawy i drzemka 40 minut

A teraz znów śpi...i to zasnął sam w łóżeczku

Po pierwsze....Agatko jakże mi jest głupio!!!! Sama nie wiem jak mogłam zapomnieć że Twój Skarbeczek już tak ładnie śmiga na nóżkach....wstyd mi straszny....

Grzechotka dzięki za namiar na ten program w TVN Style....może być ciekawy...tylko żebym sobie nie zapomniała do soboty

My także już po chrzcinach prawie miesiąc ale myślę że to przecież nie ma znaczenia kiedy....:-)
Anetka naprawdę Wam współczuję, a na służbę zdrowia to niestety w tym kraju nie można liczyć...:-
Jutrzenka śliczny strój do chrztu...Kubuś wygląda wystrzałowo

I Ciebie Moja Droga też strasznie przepraszam za pominięcie Twojego pytania...po prostu dawno nie zaglądałam na zamknięty...ale już się poprawiam...już nadrabiam

Elcia z drapaniem to u nas jest to samo...jak tylko zapomnę mu obciąć pazurki to zaraz cały pyszczek ma podrapany...szkoda że mnie tak szybko paznokcie nie rosną

Miłego dnia Dziewczynki
kasienkajojojo
Początkująca w BB
witam wszystkich,
Ja dopiero teraz ogarnęłam sie z Majką. Zazdroszczę, ze tak wcześnie macie czas usiąść do rozrywki ;-))))
Mam chwilkę bo właśnie zaczyna się stękanie do kupy - czyli jest spokój :-)
U mnie też majka drapie sie jak szalona - sama nie wiem czym, bo paznokcie ma obcięte!!! Może bierze jakiś pogrzebacz i tym się drapie??? muszę ją przykukać!!!
U nas też dziś leje - także będę tańczyła z Majką cały dzień
buziaki dla wszystkich na dobry początek dnia
Ja dopiero teraz ogarnęłam sie z Majką. Zazdroszczę, ze tak wcześnie macie czas usiąść do rozrywki ;-))))
Mam chwilkę bo właśnie zaczyna się stękanie do kupy - czyli jest spokój :-)
U mnie też majka drapie sie jak szalona - sama nie wiem czym, bo paznokcie ma obcięte!!! Może bierze jakiś pogrzebacz i tym się drapie??? muszę ją przykukać!!!
U nas też dziś leje - także będę tańczyła z Majką cały dzień

buziaki dla wszystkich na dobry początek dnia
grzechotka
no wróciłam pewnie nie na długo śpi znowu ej te mojed ziecko samo nie wiem co mu się chce od kilku dni jest jakiś marudny w kąpieli płacze kładę go płacze użalasie głosno nie wiem może chory jest a tego po raz 2 bym nie zniosła chyba. Troszkędziś kaszlał ale może to tylko ślinka jak jeszcze będzie tak kaszlał i marudził to będę musiała na pogotowie zadzwonić już sie boję
magdalenka - cytrusów nie jem...pisałam raczej o produktach zakazanych przy skazie białkowej:-) jednakże kilkakrotnie wypilam herbate z cytryną i nic maluchowi nie bylo
grzechotka my tez juz po chrzcinach:-)
a ja wlasnie wrocilam od dentysty i mam pol twarzy znieczulonej brrrrrr jak ja tego nie cierpie...no ale to byl ostatni ząb do wyleczenia:-)
milego dnia ja ide robic spagetti

grzechotka my tez juz po chrzcinach:-)
a ja wlasnie wrocilam od dentysty i mam pol twarzy znieczulonej brrrrrr jak ja tego nie cierpie...no ale to byl ostatni ząb do wyleczenia:-)
milego dnia ja ide robic spagetti

Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
słuchajcie może jakies przesilenie wiosenne
kurcze mój Wiktorek też zaczął marudzić niesamowicie, nawet marudzi i wierci się na rękach przy usypianiu
jakby wrócił do pierwszych dni życia - cały czas cyca i cyca a i przy cycu się wierdzi i zrzędzi
Teraz zasnął...ciekawe na ile.

Magda_lenka
Mamusia Wiktorka

reklama
Agnieszka_27
mama grudniowa 07
my juz po spacerku i owocowym obiadku :-) Madzia zaliczyla ze mna bank i fryzjera ;-)
dostalam dzis przesylke z nestle - poradnik zywieniowy i probki, kaszki, mleka i misiowego ogrodka - ale po perypetiach z ichtejsza kaszka nie wiem czy bede to testowac
a chrzcic bedziemy albo w 2 niedziele czerwca albo w druga niedziele lipca - jeszcze sie musze zastanowic i popytac czy wszytkim bedzie termin odpowiadal
dostalam dzis przesylke z nestle - poradnik zywieniowy i probki, kaszki, mleka i misiowego ogrodka - ale po perypetiach z ichtejsza kaszka nie wiem czy bede to testowac

a chrzcic bedziemy albo w 2 niedziele czerwca albo w druga niedziele lipca - jeszcze sie musze zastanowic i popytac czy wszytkim bedzie termin odpowiadal