reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Magda_lenka faktycznie:) Wszedzie pisza ze to nie przeszkadza:)

Ja spadam zaraz do rodzicow. Przypilnuja Marcelka a ja pojde w kime, przerabane:-:)wściekła/y::no:

reklama
Witam was dziś już nie pada :-)

Proszę was o rade co mam zrobić ze swoimi włosami mam ich tak dużo już:-( wogóle nie farbuje i sama pomysłu na nie nie mam :-(

Załączniki

• ja.jpg
    ja.jpg
    67,1 KB · Wyświetleń: 32
  • ja2.jpg
    ja2.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 31
Ja tez jestem za krótkimi włosami, najwyżej odrosną...ale masz duże oczy i usta, do tego gęste włosy to może fajnie wygladać:tak:

Stefanka, Viki ładne babeczki z Was:-)

aaaa i tu niespodzianka bo ja nie mam krotkich wlosow tylko zwiazanie w kucyk byly :)) ja mam taka fryzure na "czeskiego pilkarza" z przodu krocej z tylu dywan :))
ale krotkie mialam dlugo i polecam.
i dziekuje za wszystkie komplementy!!
kurcze ja musze znalezc sobie szkole na praktyki i codziennie to dokladam. zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce...

Tak właśnie sobie uświadomiłam teraz, że przecież nam powoli kończy sie urlop macierzyński...niektóre z Was wracają do pracy. Kurcze ten urlop stanowczo jest za krótki, jak zostawić takiego malca....
Ja sie cieszę, że będę na wychowawczym,serce by mi pękło jakbym miała wrócić do pracy....

reklama
Anetko swój kolor masz ładny więc szkoda go zafarbowac, ale jeśli chodzi o strzyżonko to dopisuję się do dziewczyn że może coś krócej. Tak jak w kucyka masz związane to jest Ci fajnie więc krótsze będą ok.

może coś w tym stylu... Boczki możesz zawsze za uszy sobie założyc żeby ich na twarzy nie miec.

Do góry