Hej Babeczki

U nas znów dziś piękna pogoda ale podobno burze mają być....
Wczoraj wyjęłam młodemu gondolkę z wózka i nawet mu to odpowiada:-).
A w ogóle jak wczoraj pisałam że zasnął zaraz po kąpieli to wyobraźcie sobie, że już się nie obudził

. Po 22 dałam mu przez sen przygotowane wcześniej mleko z kleikiem i zjadł tylko 160 a zwykle jadł 210 więc myślałam że długo nie pośpi...a tymczasem on spał do 7.15!!!!:-):-):-) Kochane dziecko!!!!
I teraz znów kima....
Daszka wielka buźka za odpowiedź odnośnie smoczka, chyba rzeczywiście masz rację, może zbyt szybko go podniosłam...teraz już nie zrobię tego błędu!!! Dzięki;-)
Viki, Stefanka ale z Was laseczki....i do tego brunetki....jak ja!!!

Sylwia gratuluję sukcesu w usypianiu...fajnie że Marcelek jest taki samodzielny!!:-)
A poza tym mówisz o uścisku z kibelkiem....nie chce nic mówić, ale mnie to na ciążę jednak wygląda....a może się mylę....:-):-)
Kasia powodzenia u lekarza, na pewno wszystko będzie ok!!!

Anetka Dziewczyno jakie Ty masz piękne oczy!!!!:-):-):-):-) Takie intensywne!!!! Piękne!!!! A włoski też super, bardzo ładny kolor i do tego naturalny i jeszcze Ci sie tak ładnie falują!!!
Kurcze zazdroszczę....ja mam niestety takie proste druty które za diabła kręcić się nie chcą...ale cóż...zawsze się pragnie tego czego się nie ma:-
-
-
-(
No a jeśli chodzi o rady to podpisuję się pod rada specjalistki Pauli:-):-):-):-)
Ataata chyba rzeczywiście będę musiała zakupić te wałeczki, o których mówisz, ale jakoś wątpię czy moje niereformowalne dziecko da sobie je podkładać

....a tam spróbować nie zaszkodzi!!!
Trzymam kciuki za udaną aukcję

Dotka właśnie to do mnie zaczyna docierać że niedługo muszę do pracy wracać....:-
-
-
-(, kurcze...załamana tym jestem!!!

No...Wiktor sie budzi...idę go ubierać i....w Polskę!!!! Może jakieś zakupki zaliczymy...oby tylko nas ta burza nie dopadła....
Miłego dnia:-):-):-)
U nas znów dziś piękna pogoda ale podobno burze mają być....

Wczoraj wyjęłam młodemu gondolkę z wózka i nawet mu to odpowiada:-).
A w ogóle jak wczoraj pisałam że zasnął zaraz po kąpieli to wyobraźcie sobie, że już się nie obudził

I teraz znów kima....

Daszka wielka buźka za odpowiedź odnośnie smoczka, chyba rzeczywiście masz rację, może zbyt szybko go podniosłam...teraz już nie zrobię tego błędu!!! Dzięki;-)
Viki, Stefanka ale z Was laseczki....i do tego brunetki....jak ja!!!

Sylwia gratuluję sukcesu w usypianiu...fajnie że Marcelek jest taki samodzielny!!:-)
A poza tym mówisz o uścisku z kibelkiem....nie chce nic mówić, ale mnie to na ciążę jednak wygląda....a może się mylę....:-):-)
Kasia powodzenia u lekarza, na pewno wszystko będzie ok!!!

Anetka Dziewczyno jakie Ty masz piękne oczy!!!!:-):-):-):-) Takie intensywne!!!! Piękne!!!! A włoski też super, bardzo ładny kolor i do tego naturalny i jeszcze Ci sie tak ładnie falują!!!

No a jeśli chodzi o rady to podpisuję się pod rada specjalistki Pauli:-):-):-):-)
Ataata chyba rzeczywiście będę musiała zakupić te wałeczki, o których mówisz, ale jakoś wątpię czy moje niereformowalne dziecko da sobie je podkładać

Trzymam kciuki za udaną aukcję

Dotka właśnie to do mnie zaczyna docierać że niedługo muszę do pracy wracać....:-

No...Wiktor sie budzi...idę go ubierać i....w Polskę!!!! Może jakieś zakupki zaliczymy...oby tylko nas ta burza nie dopadła....

Miłego dnia:-):-):-)