reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Babeczki:):)

U nas znów dziś piękna pogoda ale podobno burze mają być....:crazy:
Wczoraj wyjęłam młodemu gondolkę z wózka i nawet mu to odpowiada:-).
A w ogóle jak wczoraj pisałam że zasnął zaraz po kąpieli to wyobraźcie sobie, że już się nie obudził:szok::szok::szok:. Po 22 dałam mu przez sen przygotowane wcześniej mleko z kleikiem i zjadł tylko 160 a zwykle jadł 210 więc myślałam że długo nie pośpi...a tymczasem on spał do 7.15!!!!:-):-):-) Kochane dziecko!!!!
I teraz znów kima....:tak:

Daszka wielka buźka za odpowiedź odnośnie smoczka, chyba rzeczywiście masz rację, może zbyt szybko go podniosłam...teraz już nie zrobię tego błędu!!! Dzięki;-)

Viki, Stefanka ale z Was laseczki....i do tego brunetki....jak ja!!!:-D:-D:-D

Sylwia gratuluję sukcesu w usypianiu...fajnie że Marcelek jest taki samodzielny!!:-)
A poza tym mówisz o uścisku z kibelkiem....nie chce nic mówić, ale mnie to na ciążę jednak wygląda....a może się mylę....:-):-)

Kasia powodzenia u lekarza, na pewno wszystko będzie ok!!!:tak::tak:

Anetka Dziewczyno jakie Ty masz piękne oczy!!!!:-):-):-):-) Takie intensywne!!!! Piękne!!!! A włoski też super, bardzo ładny kolor i do tego naturalny i jeszcze Ci sie tak ładnie falują!!!:rofl2: Kurcze zazdroszczę....ja mam niestety takie proste druty które za diabła kręcić się nie chcą...ale cóż...zawsze się pragnie tego czego się nie ma:-:)-:)-:)-(
No a jeśli chodzi o rady to podpisuję się pod rada specjalistki Pauli:-):-):-):-)

Ataata chyba rzeczywiście będę musiała zakupić te wałeczki, o których mówisz, ale jakoś wątpię czy moje niereformowalne dziecko da sobie je podkładać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....a tam spróbować nie zaszkodzi!!!
Trzymam kciuki za udaną aukcję:tak::tak:

Dotka właśnie to do mnie zaczyna docierać że niedługo muszę do pracy wracać....:-:)-:)-:)-(, kurcze...załamana tym jestem!!!:angry::angry::angry::angry:

No...Wiktor sie budzi...idę go ubierać i....w Polskę!!!! Może jakieś zakupki zaliczymy...oby tylko nas ta burza nie dopadła....:baffled:
Miłego dnia:-):-):-)

reklama
Hej dziewczynki !!!!

Wróciłam na chwilkę choć wczoraj zupełnie nie miałam czasu na przyjemności, mały jest strasznie marudny chyba mu zęby idą nie mogę go nawet na chwilę zostawić bo od razu jest ryk jak mnie nie widzi

Anetka może żeczywiście krótkie włóosy przynajmniej nikt cie nie będzie ciągał łapkami małymi :-)

stefanka a ty nauczycielką jesteś ??? ja też ale do pracy idę dopiero we wrześniu bo teraz to juz koniec roku ale jak sobie pomyśę o szkole państwowej to mnie mdli:baffled: Do tej pory prowadziłam firmę i uczyłam w firmach panów biznesmenów i w szkole prywatnej to było żecie ale teraz trzeba mnieć umowę o pracę co można jedynie osiągnoć w szkole państwowej fujjjjjjjj:wściekła/y:

Sylwia ja też gratuluję takie spanie godne pochwałki:happy::-D mój kuba też robi postepy bo są juz tylko 2 pobudki w nocy i zasypia sam w łóżecu od tygodnia

dota podzielam twoje uczucia ja też juz myślę jak to będzie jak będę musiała go zostawić i na dodatek muszę go oddać do żłobka jak bedzie płakał to chyba nie wyjdę i z nim zostanę tylko nie wiem co z pracą:baffled:

U nas niestety dziś szaro ale może sie przejaśni wczoraj byliśmy na s[pacerku aż do 17:30 tak ładnie było SŁONKO GDZIE JESTEŚ !!!!!!
ale jak bedzie ładnie to jedziemy na kwietniówkę w niedzielę do pięknego lasku arturówka jak ostatnio tam byliśmy Kubus był w brzuszku i złapała nas straszna burza więc to był jego pierwszy mokry spacer mam nadzieję że tym razem będzie suchy:-)

dobra miłego dnia ide prac prasowac i takkie tam bzdety:wściekła/y:

Hej dziewczynki.
A ja właśnie odpoczywam bo Tadeuszek śpi a Staś pojechał z moją siostrą na małą wycieczkę:tak::tak::tak:
Paula ta fryzura, którą wkleiłaś w poście to jest dokładnie taka jaką ja bym chciała mieć ale mój mąż jest przeciwny. A poza tym nie znam dobrego fryzjera.:crazy::crazy:
Anetka ja też popieram dziewczyny co do fryzury. Wydaje mi się że tobie naprawdę ładnie będzie w krótkich włosach:tak:

Ja wczoraj wieczorem zrobiłam porządki w szafie Tadzia i powywalałam zamalutkie ciuszki a podokładałam te dobre. I wiecie co przeraziłam się troszkę bo na Tadeuszka są już dobre te ubranka, które Staś nosił jak już zaczynał raczkować:szok::szok::szok: Normalnie szok. A ja te ubranka mam poskładane tak wg. tego jak Staś je nosił więc tak z głupa je tylko wczoraj przymierzyłam młodemu:sorry2::sorry2::sorry2: No i całe szczęście bo by mi z nich powyrastał zanim bym się zorientowała:rofl2::rofl2::rofl2:

A u nas kolejna przespana noc:-):-):-):-) Ptysiek zjadl o 1szej mleczko z butli a potem spal do 6.30 potem obudzil sie o 7.30 na cyca i potem dopiero o 8.40 a wtedy obudzil sie tez Witus.Ojj nie pamietam kiedy udalo mi sie tak pozno wstac z lozka:szok::-):-):-):-):rofl2:
Teraz tez wlasnie zasneli obydwoje .mam nadzieje ,ze chwile pospia bo mam kupe prania i troche mieszkanko musze ogarnac.
Anetko ja Ci tez sugeruje krotsze wloski.Mi sie podoba cos takiego ale nie wiem czy mialabys odwage na tak krotkie.Ja chce troche zapuscic i sobie taka zrobic.;-)

I ja sie witam. Niestety nadal jestem chora, katar mam taki ze nie rozstaje sie z chusteczkami, na szczescie gardlo boli troszke mniej. Wczoraj pratycznie caly dizen przelezalam, na szczexcie maz byl od rana bo zszedl z 24 godzinnej sluzby to poszedl z malym na spacer a ja sie przespalam. Dzis tez on z nim pojdzie jak wroci z pracy bo ja sie nie chce jeszcze wietrzyc. Na szczescie maly grzeczny wiec staram sie jak najdalej od niego zeby go nie zarazic i tylko na karmienie go biore a tak to lozeczko, mata albo lezaczek.

A moj malec wczoraj to sie chyba najadl szaleju. Wieczorem tak sie wciekal w lozeczku ze az sie z niego smielismy. Walil nogami w lozeczko bo mu sie chyba podobalo ze te jego botki dzwonia jak sie nimi porusza, potem zawziecie cwiczyl mostki i probowal sie przekrecac, na boki mu sie udaje ale z pleckow na brzuszek nie dal rady. Tak mu sie ta zabawa podobala ze az pzegapil wieczorna drzemke i po kapieli o 21 wypil ok 100 i padl. Wstal dopiero o 7, zjadl chwile sie pobawil i jak zasnal spal do 10:45 :szok::szok:, kochany synek dal mamie polezec i sie kurowac.

Niestety znow nie dam rady nadrobic tych stron co w takim tempie przybywaja bo kiepsko sie czuje i jakos nie mam weny. Jak wyzdrowieje bede pisac na biezaco.

Mielgo dnia

czesc dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas noc do bani niedosc ze mała popłakiwała to jadła co godz cyca wcale sie nie wyspałam teraz jeka steka -czy to zeby ????????????:crazy:
u nas tez parszywa pogoda poda deszcz wiec nici ze spacerku,
popieram ze Viki i stefanka sa do siebie podobne
MONIA super ze mały tak długo ci spi tez bym tak chciała zeby moja spała udanych zakupów
Kasia powodzenia u lekarza napisz co ci powiedział
ide poprasowac potem obiad iporzadki w papierach bo wczoraj wybierałam z ubezpieczenia kase za urodzenie i wcieło mi polise musze poszukac w razie w

Grzechotka to Ty też nauczycielka? to jest nas więcej:tak::-)

Jutrzenka zdrówka życzę, trzymaj się!!!

Elcia ślicznie wyglądasz :-)

reklama
dota tutaj nie ma polskiej szkoly a ja zaczynam wlasnie sie zastanawiac na praca w podstawowie albo zlobku-przedszkolu. wolalabym w zlobku bo wtedy moge zabrac Gajunie ale to wszystko jest skomplikowane bo tu maja zupelnie inny system edukacyjny i moj dyplom dla nich jest bardzo trudny do zrozumienia :)) narazie badam grunt bo macierzynski mi sie konczy dopiero w czerwcu a pozniej moge jeszcze isc na wychowawczy.

Do góry