reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kochane niezle jestescie w produkowaniu tych postow... ja jak tylko uda mi sie siasc do kompa to zdaze przeczytac wszystko coscie napisaly i juz sie zbieram zeby cos napisac a moj maly wlasnie wtedy wstaje, albo musze cos innego zrobic :no::no::no:
teraz nareszcie malenstwo spi wiec mam chwile zeby popisac, nie pamietam dokladnie co kto pisal wiec napisze ogolnie wszystko co mi sie na mysl nasunie :-)
1. czy Roland o ktorym mowilyscie z IDOLA to ten sam co startowal w YOU CAN DANCE??? taki z dlugimi kreconymi wlosami???????????
2. co do czekania zeby maluszek skonczyl 4 miesiace to kazdego indywidualna sprawa... moj maly juz praktycznie miesiac czasu pije soczki i dodaje mu kleik do mleczka na poczatku kupilam dwa z Nestle i z Bobovity, tym z Nestle sie zajada a tego z Bobowity nie chcial tknac nie wiem dlaczego, wiec teraz ja wszystko kleik i kaszki kupuje z Nestle
3.zupki moj maly je juz od swiat i deserki tez i teraz potrafi zjesc juz caly sloiczek i jak daje mu mniej bo cos nowego to na mnie krzyczy. zupki gotuje sama a owoce to rozniej czasem jablko zetre w domu a czasem kupuje jakies owoce w sloiczkach, soczkow potrafi juz wypic 100 ml na raz
4.ja zaczelam tak wczesnie dokarmianie bo maly prawie od urodzenia byl na mleku z butelki ja bylam uboga w pokarm, i na poczatku 3 miesiaca mial dosc duza anemie i dostal leki ale poniewaz jak pil samo mleczko byl caly czas glodny to zaczelam mu dosypywac kleik bo on potrafil przez caly dzien wypic okolo litra mleczka i tak mu bylo malo i plakal bo byl glodny, jak zaczelam dawac mu inne rzeczy dzieciak od razu sie uspokoil i na przeciagu 3 tygodni znacznie poprawila mu sie hemoglobina
5.teraz zadam moze glupie pytanie, zazwyczaj nie mam problemow z komputerowymi sprawami ale teraz cos mi nie wychodzi, chce sobie wstawic taki suwaczek jak wy macie z wiekiem dzidzi, juz go zrobilam ale nie umiem go wstawic moze ktoras mogla by mi powiedziec jak to sie robi...:baffled::sorry2::dry:

Załączniki

• zaki1.JPG
    zaki1.JPG
    62,6 KB · Wyświetleń: 25
reklama
dzieki agata. wozek wazy okolo 20 z gondalą tak ze jakos musze go spakowac tylko powiedz mi skad ja mam wziac taki duzy karton???????????
wogole to baba mnie dzis wnerwila...napisala mi ze kupi wozek za 500 zebym zamknela aukcje przed czasem...napisalam jej ze ok tylko dam jej znac ile przesylka.... wieczorem chce jej napisac maila a tam mail od niej ze ona juz kupila wozek z a 550 :szok::szok: ...no nie rozumiem..ale ok - kobieta w ciazy moze miec dziwne reakcje...no zobaczymy mam nadzieje ze sie sprzeda obserwuje 11 osob tak ze moze cos z tego bedzie.

ewedia jesli zrobilas sobie juz suwaczek to masz tam kilka specjalnych kodow, musisz skopiowac sobie bbccode i wejsc w ustawienia i w edycje podpisu i tam go wkleic

ewedia jesli zrobilas sobie juz suwaczek to masz tam kilka specjalnych kodow, musisz skopiowac sobie bbccode i wejsc w ustawienia i w edycje podpisu i tam go wkleic
Dzieki VIKI nareszcie mi sie udalo, ja kopiowalam ten bbcode ale wstawialam w avatar a nie bezposrednio w podpis a teraz mi sie udalo jeszcze raz wielkie dzieki:-)

wiki a wymiarach sie zmieścisz?? bo szkoda tych 15zł, no i jeszcze jak wózek waży 20kg to plus karton i wychodzi ponad 20kg czyli wyższa opłata... (jak cos to koła wykręć bo to jest ta szerokość wózka i pewnie tez masz gdzieś koło 70cm:tak:
Co do kartona to masakra spakować takiego kolosa:crazy: dzis moja mama objechała pół Krakowa, pytała po sklepach RTV iAGD (po telewizorach sa takie duże) no i sprawa ma sie tak, że oni jak rozpakowują towar to kartony od kopa na auta i wyworzą:crazy: no ale w końcu w ostatnim sklepie jej sie udało, tyle że lipton, dostała 2 mniejsze i bede musiała sztukować,:wściekła/y: w sumie jedem mam 110/50/70 (boczki dosztukowac tylko) ale piernicze bo mi przekracza ten rozmiar więc musze rozcinać go i sklejać!!
Paranoja, no ale jak bym napisała tylko odbiór osobisty to by nikt nie kupił:no:
A co do baby to powalona jakaś!!:wściekła/y: A wogóle to poco chciała kończyć aukcje przed czasem skoro masz opcje Kup teraz za 500zł, to czemu chciała konczyc przed czasem za 500zł?? bez sensu

bo ja dalam na licytacje 400 i kup teraz za 500 i jak ktos rozpocznie licytacje to opcja kup teraz znika..no i zniknela... bo glupia kliknela na 400////echh szkoda slow, a co do kartonu no to rzeczywiscie masakra jakas...no zobacze...bo jest jeszcze jedna chetna z katowic a ja za 2 tygodnie jade naslask wiec moge jej go podrzucic po drodze..no zoabczymy...
wiecie co..ja ostatnio wieczorami wciaz jestem glodna...i w nocy wstaje bo chce mi sie jesc... ostatnio w tv slyszalam ze takie jedzenie w nocy to juz w psychice zostaje i czlowiek nie wstaje z glodu tylko z przyzwyczajenia... kurde a ja tak nie chce:oo:

Witam poznym wieczorkiem. Malu juz wykapany zjadl 170 ml kaszki i zasypia w SWOIM LOZECZKU nie na rekach jak sugerowaly niektore kolezanki :laugh2::laugh2:.

Sylwia nie bardzo wiem co ci poradzic, ja nie mialam tego problemu bo maly od poczatku dobrze spal i musialam go czasem sama budzic bo mi cycki rozsadzalo. A moze rozwiazaniem bedzie butelka w nocy, szybko zje i pospi albo oszukuj go smoczkiem jak sie da.

Ewelina nie zdazylam Ci napisac jak to zrobic a Ty juz masz suwaczek. Gratuluje.

reklama
Jutrzenko jesli chodzi o butelke to wydaje mi sie ze zanim ja ja przygotuje to on mi sie rozbudzi na dobre:-:)-( a o oszukiwaniu smoczkiem tez myslalam. Chyba bede musiala sprobowac, ale to jest tak ze jak zawsze sobie wieczorem to postanowie to juz w nocy mowie " eee tam nie chce mi sie, sprobuje jutro" ale bede musiala sie wziasc w garsc w koncu:crazy::crazy:

Druga sprawa. czy wiecie jak sie objawia zapalnie pecherza??? Kurcze, caly czas chce mi sie siku, jak pojde do toalety to wydusze dwie kropelki i koniec. Po minucie znowu mi sie chce:wściekła/y::no::-(

Do góry