reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dotka wal śmiało najwyżej....
...ja sobie raz ze Stefanki żartowałam i chyba gdzieś przegięłam bo cos mi się zdaję że Stefcia mnie nie lubi !!!!!!
To dzis powiększyła się czarna lista u Stefanki...;-):rofl2::-p

Viki torebka wydaje sie fajna, nawet ładna...robi wrażenie takiej "miękkiej:....jest tania-tak więc jakby w rzeczywistości coś było nie tak...to nie bedzie aż taka strata....:tak:

reklama
Stefanka nie doceniasz mnie ja stos czerwonych długopisów mam zawsze przy sobie:tak: Nawet jak śpie, podczas kąpieli, snu....:-):rofl2:

A odnośnie "pani profesor". wiecie, że w liceum musieliśmy mówic do nauczycieli pan/pani profesor...chociaż mieli tylko mgr...nie wiem czy u was tez tak było?
To tak mi sie przypomniało;-)

U nas bylo podobnie, do tej pory tej glupoty nie rozumiem,
ja dzis juz sie zmywam jestem jakas snieta wiec ide wczesniej spac, mam nadzieje ze nie naprodukujecie do jutra nie wiadomo ile stron bo ciezko bedzie nadrobic, milego wieczorku zycze
papa

Dobra moje kochane ja nie zegnam bo maly dzis nie typowo byl kapany przed 20 czyli prawie 2 h wczesniej wiec nie wiem ile pospi, choc po cichu licze ze normalnie do 6-7. Ale ciiii zobaczymy.

Spokojne nocki zycze, moze wpadne jutro wieczorkiem jak dam rade i powiem jak przezylismy nasza uroczystosc. Buziolki

dota ja nie mam takich wspomnien bo skonczylam tylko postawowa :))
magdalenka owszem mam czarna liste ale teraz dota jest w czolowce a ty przeskoczylas do pupilkow hehehe
a z ciekawostek to wiecie ze tu na pupilka nauczyciela mowi sie teacher's pet hehehh pet to tez pies i swinka morska.
jutrzenka powodzenia chociaz wiem ze nie ma sie czym martwic :))

reklama
Do góry