reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
powiem wam ze jak przeczytalam ostatnio posta ataaty ze leci zapalic z kolezanka na dworze to tak mi sie zatesknilo za paleniem. wiem ze to zle ale czasami to tak mi sie chce palic. chociaz nigdy duzo nie palilam i tylko ze 2 lata.
magdalenka hmmm czy ty kiedys bedziesz ze mnie zadowolona :)) ??

ach Stefanko ja bardzo jeste z Ciebie zadowolona...tylko ja to taka dziwna jestem osoba...chcę się podlizać, ale zawsze mi na opak wychodzi :zawstydzona/y:

ciepło przy nim i miło :-) więc nie chce mi się odchodzić
właśnie przed chwilą mój ślubny stwierdził że popełnił jeden wielki błąd kupując laptopa - zazdrosny jeden:dry:

czesc!!
Nie chce mi sie odpisywać...:zawstydzona/y: wybaczycie??/ ale przeczytałąm od deski do deski:-)

Kurfa jestem zła jak fix dzisz przyszedł wózek i wygląda jak po wojnie:wściekła/y::wściekła/y:
Nawet kawałki jedzenia w nim były!!! co za ludzie!!! popsuty, brakujące elementy, brudny a feeeeee!!!:wściekła/y:
I własnie szukam nowego na allegr a ta Ci** niech sie udławi kasą, napisałam jej maila i juz sie nie odzywa!!!

Szlag mnie trafi
i nawet nie mam jak zapalić...!!!

no wlasnie niestety ataata takie jest ryzyko kupowania na allegro. wspolczuje ci bo sama bym sie niezle wkurzyla.

ja nie rozumie jak mozna byc taką swinią!! juz nie mowie zeby go wyprała, choć przydało by sie bo brudny jak syf, ale kużwa jakies chrupki patyczki po lizakach i inne jedzenia w nim zostawić to paranoja!!
A pytałam to małpa mówiła ze w stanie doskonałym!! ta, szkoda ze kółka rozklekotane i wybrakowany!!!
Jakby go umyła i wyczysciła to bym sie juz nawet nie doczepiła ale takiego syfa jak zobaczyłam to mało nie umarłam... wyszorowałam go wyprałam i juz mi sie podoba, no ale.... niestety brak pewnego elementu go dyskwalifikuje (nieda sie tej podpórki na nogi dać do poziomu, jak dziecko spi, i teraz Daria by mi z nigo wyjechała, bo ledwo sie pzrez to mieści!!!

a ciul z tym, jutro kupuje inny!!!

ataata a duzo zaplacilas?? wiesz ludzie maja rozne pojecie czystosci!! wystaw jej negatywa albo neutralny !!
ale powiem wam ze tez sie wkurzam bo wyslalam kolezance 2 pary butow dla jej corki i juz prawie dwa tygodnie temu a ona dalej nie dostala!! juz 2 raz ginie mi wyslana paczka ale tym razem nie odpuszcze bo zachowalam kwitek i pojde na poczte sie dowiedziec jak to sie stalo!! pewnie beda w stanie mi udowodnic ze ukradli ja w polsce...

reklama
Viki a długo będziesz na śląsku? bo jak tak to może udałoby się nam zorganizowac jakiś wspólny spacerek ?

magda przyjezdzamy 30 kwietnia - sroda i zostajemy na pewno do niedzieli a moze i do poniedzialku...jak bedzie pogoda to bardzo fajny pomysl by sie umowic i spotkac, tylko ja zaznaczam ze bede musiala wziac slubnego bo glupio bedzie mi go zostawic samego z moja mamą...tym bardziej ze tak dlugo go teraz nie ma. ale moze i ty wezmiesz swojego meza i jakos uda nam sie to zorganizowac:tak: na zamknietym jest moj telefon wiec napisz mi smsa to sie umowimy:tak:

agata...no to glupie babsko..wspolczuje ci i wierze ze jestes wkur...wiona..tez bym byla, ale probuj skladac reklamacje i oddac wozek!!!!

Do góry