reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

:baffled: Ataata współczucia ! żeby trafić na takiego fleja. Ale wiecie zauważyłamże tacy ludzie najbardziej zachwalają. Wysmaruj jej takiego negatywa, żeby już jej tak łatwo nie poszło!

reklama
stefanka przyzałowałm sobie i jestem wściekła:wściekła/y:
Nówke mogłam mieć za 400zł ale 6tyg czekania a nie miałąm czasu, troche sie pospieszyłąm i na wariata kupiłam a żle szukałam bo tylko w spacerówkach a tam było kilka reszta w wielofunkcyjnych... no ale nie ważne kupiłam za 200zł bo jako jedyny był nie z USA czyli szybko bym miała no i mam!!
Jutro kupuje używany ale juz po fotakch widze ze idealny i full wersja za 400zł albo jak sie uda to jeszcze z fotelikiem i bazą ale niewiem ile krzyknie gośc z Krakowa:tak:
A tamtej p[i... nie wystwie nic, bo byłam tak miła i zgodziłam sie na kupno poza allegro żeby miała taniej i zeby nie płaciła prowizji!! No to byc tu dobrym, ale ona wiedziałą co robi:tak::tak::tak:

magda przyjezdzamy 30 kwietnia - sroda i zostajemy na pewno do niedzieli a moze i do poniedzialku...jak bedzie pogoda to bardzo fajny pomysl by sie umowic i spotkac, tylko ja zaznaczam ze bede musiala wziac slubnego bo glupio bedzie mi go zostawic samego z moja mamą...tym bardziej ze tak dlugo go teraz nie ma. ale moze i ty wezmiesz swojego meza i jakos uda nam sie to zorganizowac:tak: na zamknietym jest moj telefon wiec napisz mi smsa to sie umowimy:tak:

ok, znając mojego ślubnego to się będzie zapierał, ale może mi się uda ;-) bo tak samej z Wami to nie :no: bo to jak piąte koło u wozu :wink:

a ja zapomniałam pochwalic moje dziecie kochane, że juz 4 raz z rzędu usypia pięknie na "dobranoc"..
Ja siadam do kompa a ją Kłade do łóżeczka, bawi sie, wcina łapki, pieluszke, gada itd i zaczyna sie układać, a wtedy ja ją po główce głasiam i zasypia... moja Kochana.
Zato w dzien jest wrzask nadal jabym ją conajmniej obdzierała ze skóry,,,:zawstydzona/y: i tak sobie mysle ze w dzin zrezygnuje z łózka narazie a zastąpie go leżaczkiem.

ale dzięki wam iatk jest duzy postep... bo w życiu bym sie tgo nie podjęła, a dzieki temu ze próbuje, mała sie wyciszyła... naprawde... juz nie musze trzepac wózkiem czy bujac bujakiem, tylko kłade ją na leżak, pzrytulam do buzi pieluszki i tylko głasiam po głowce a mała odpływa... i to jest dla mnie ogromny postęp bo wczesniej strasznie walczyła ze snem, a teraz juz nie:-)

Gajutku kiedys sobie to przeczytasz !!! Chce Ci powiedziec ze twoje ciocie: Agata, Magda i Wiki sa szalone i mowia ze Cie mecze bo daje Ci tylko mleko!! To pisalam ja - twoja mama. A deserek jablkowy dostaniesz za 2 tygodnie :-)

agata super wiesci
moj pablo w ciagu dnia tez nie bardzo chce spac w lozeczku, zasypia w nim wieczorem i rano a po poludniu w bujaczku no albo na spacerku

Ataata super :-D ja tez mam w dzień problem i jak chce żeby Wiktorek w ogóle spał to noszę jeszcze na rękach, albo zasypia przy jedzonku.
A dziecie to chyba lubią taki reżim od razu są grzeczniejsze i spokojniejsze.

reklama
Gajutku kiedys sobie to przeczytasz !!! Chce Ci powiedziec ze twoje ciocie: Agata, Magda i Wiki sa szalone i mowia ze Cie mecze bo daje Ci tylko mleko!! To pisalam ja - twoja mama. A deserek jablkowy dostaniesz za 2 tygodnie :-)

jak gajutek to przeczyta to sie z domu wyprowadzi.....:-):-):-)

Do góry