reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Boze ale pochwalilam te moje zuczki:no::crazy:
Dali mi dzis takiego czadu ,ze chyba calkiem osiwialam.okazalo sie ,ze Witek nie zasnal tylko zaczal zaraz sie drzec a Tosiek nie spi do teraz:angry::crazy::crazy::crazy: Chyba im odwalilo.mam juz serdecznie dosc ale naszczescie wrocil maz i na chwile sie zajal Ptysiem a starszy polecial na pol godzinki do Brata.
No i jak bioderka Pawelka? Viki daj znac:tak:
A Olisiowi moze faktycznie zabki ida bo mam nadzieje ,ze nie wydoroslal i nie bedzie juz taki;-)
Weroniczka wygadanie sie nam swirnietym ciotkom moze pomoc ale do niczego Cie nie zmuszam oczywiscie;-)

reklama
A Olisiowi moze faktycznie zabki ida bo mam nadzieje ,ze nie wydoroslal i nie bedzie juz taki;-)

Aneczko, idą i to trzy naraz, ale coś się przebić nie mogą :no:
Łaaaaaaaaaaaa, Młody mnie teraz zszokował, odwracam się w Jego stronę, a On sobie zabawkę trzyma w rączce i krzyczy na nią... Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że zabawka leżała obok i sam ją sobie wziął :-) Dla nas to ogromny sukces, jednak rehabilitacja się przydaje :-):-):-)

witam was kochane :))
weroniczka tak myslalam ze ty pierwsza bedziesz bo czesto jestes !!! ranny ptaszek z ciebie.
viki halo jest tam ktos??

Stefanka ranny ptaszek z przymusu od trzech lat:tak::tak::tak::tak: ale idzie się przyzwyczaić:tak::tak:
A teraz karmię bestię i do łóżka wrzucam:tak::tak::tak: i koniec na dziś:sorry2::sorry2::sorry2: chyba:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

A ja sie dopisuje do mam małych terrorystów:tak::crazy: Już nie wiedziałam co mam z nim zrobic więc położyłam Go spac:-p a co:-p:-p Pryzpominam że u nas jest dopiero 6 hihihi, ale co tam jak nie umie się zachowywac to niech śpi:crazy::rofl2:

Viki czekamy na wieści, na dobre wiesci oczywiście:tak::tak:

Pzez najbliższe dni pewnie nie będę zbyt aktywna bo jutro od rana będziemy z mamą kuchcic, a w niedzielę jedziemy na wycieczkę nad morze, więc wybaczcie:-);-)

EE WERONICZKA to powinnas mieszkac tu gdzie ja bo ja wsiadam w samochod i czy pojade w dol czy w gore to mam morze albo zatoki no i cala angielska riwiere :))

reklama
Stefanka proszęęęęęęęęęęęęęęę. Nie pisz mi takich rzeczy:no::no: Bo ja naprawdę kocham morze i bardzo za nim tęsknię. A jeszcze jak mam taki kiepski humorek jak dziś to już w ogóle;-);-);-);-);-);-)

Do góry