reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
daje kaszke, ale jak wy dajecie taka gesta czy bardziej zadka, bo ja daje taka do picia, moze musze mu gesta dac :crazy::crazy::crazy:

a ja właśnie dzisiaj przeczytałam, że jak dziecko ma zakodowane to i tak będzie sie budzić i żadne kaszki i inne pożywniejsze dania przed snem nie poskutkują :crazy: (sama tez właśnie próbowałam). No i dziecko po prostu musi wyrosnąć :sorry2::baffled:

Kasiu jesteśmy myślami z Wami:tak::-)

A ja zaczęłam pakowanie na majowy wyjazd i stoję na tym, że wyjęłam walizki z szafy...kurde nie mam weny..może wieczorem;-)

Grzechotka:-)

Jutrzenka to Ty długo już Jesteś ze swoim mężem, co? pisałaś, że slub w 2000roku i jeszcze pewnie przed slubem razem....kawał czasu:tak:

dota wspolczuje bo ja nienawidze sie pakowac!! no a tez mnie to czeka...
no jutrzenka ponad 8 lat z tym samym chlopem to musi byc straszne. pewnie juz zapomnilas co to wolnosc :)
grzechotka zuzia powiadasz...:)

A ja zaczęłam pakowanie na majowy wyjazd i stoję na tym, że wyjęłam walizki z szafy...kurde nie mam weny..może wieczorem;-)

Dota to i tak dużo zrobiłaś w sprawie pakowania bo ja zaledwie zdązyłam o tym pomyśleć. A tu jutro rano wyruszamy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Mąż chyba będzie troszkę zły:dry:

A ja dziś byłam na zakupach i zaopatrzyłam chłopców w czapeczki- kapelusiki przeciwsłaoneczne:tak::tak::tak:

Weroniczka dużo:rofl2: Najgorsze jest pakowanie małego...trzeba wziac wszystko...ciuszki,pieluszki,jedzonko,zabawki...................................takie pierdołki ale się tego uzbiera:tak:

my jedziemy jutro niby 0 7:00 tą sa plany....

A może pokażesz nam te dzisiejsze zakupy? tez bym musiała kupić coś cieńszego:-)

Ewelina ja też myślę że zaki z tego wyrośnie ale powiem Ci jak jest u mnie.
Po kąpieli czyli o 20 dawałam małej 120ml kaszki mleczno-ryżowej BoboVita na dobranoc o smaku bananowym i spała do 5 nad ranem a teraz mam kaszkę zwykłą bananową mleczno ryżowąi budzi się dwa razy w nocy :no::no::no:
Koszmar. Więc po weekendzie wracam do tej na noc.
Aaaa.... Podaję ją z butli AVENTU ze smokiem trójprzepływowym i na 120ml wody sypię 4 miarki (te od mleka) kaszki.

Kasiu trzymam kciuki żeby wszystko poszło pomyślnie.

Dota, Weronika zamiast na BB to walizy pakujcie:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry