ewedja
Mamusia synusia :)
Ewedja a co on je przed snem. Dajesz mu kaszke??
daje kaszke, ale jak wy dajecie taka gesta czy bardziej zadka, bo ja daje taka do picia, moze musze mu gesta dac

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewedja a co on je przed snem. Dajesz mu kaszke??

grzechotka a czemu lamentuje?? nie chce miec wiecej wnukow?? i jak z mieszkaniem?? udalo sie sprzedac??
daje kaszke, ale jak wy dajecie taka gesta czy bardziej zadka, bo ja daje taka do picia, moze musze mu gesta dac![]()
(sama tez właśnie próbowałam). No i dziecko po prostu musi wyrosnąć 

:-)
to ciekawy kiedy moj wyrosnie???:-
a ja właśnie dzisiaj przeczytałam, że jak dziecko ma zakodowane to i tak będzie sie budzić i żadne kaszki i inne pożywniejsze dania przed snem nie poskutkują(sama tez właśnie próbowałam). No i dziecko po prostu musi wyrosnąć
![]()
A ja zaczęłam pakowanie na majowy wyjazd i stoję na tym, że wyjęłam walizki z szafy...kurde nie mam weny..może wieczorem;-)

Mąż chyba będzie troszkę zły

Najgorsze jest pakowanie małego...trzeba wziac wszystko...ciuszki,pieluszki,jedzonko,zabawki...................................takie pierdołki ale się tego uzbiera