reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanko Droga wybacz, ale nie mam szans w walce ze 130 kilogramowym insektem, który wieczorami siedzi przy kompie ;-) I tak mam wypominki, że ciagle na bb siedzę, a co mam robić całymi dniami na mopie jeździć?? ;-)Ale znalazłam patent, zaczęłam historię kasować :-pOczywiście nie wszystko bo w życiu by mi nie uwierzył, że wogóle nie siedziałam na necie, ale większość ;-)
kacha dobreee ale sie usmialam hehheehe

reklama
No co, trzeba sobie jakoś w życiu radzić ;-) Jak nie można mu przetłumaczyć słowami to trzeba brać się za jakieś czyny ;-):-p

dobra moje drogie !! ja bede dzis jak zwykle wieczorkiem bo teraz musze sie wybrac i wyruszamy pozyczyc "stolnice" czy cos takiego bo chcemy pierogi uczynic wkrote:)
kacha kobiety to urodzone dyplomatki heheh
zycze wam milego dnia !!

Mmmniam Stefcia to jak nie jestem na czarnej liscie to ja juz bilet zaklepuje i lece do Ciebie na pierogi:-p;-):tak::tak::tak: No chyba ,ze robisz na slodko :sorry2:to wtedy odpuszcze:blink:
Ale sie glodna zrobilam przez ta wzmianke o pierogach.Chyba pojde cos przekasic:-p

Witam sie tym ciemnym popołudniem :tak:
Widzę optymistyczne nastroje :-):-):-):-) super !
Ech ja to nie mam jak odsypiać....choć dziś mi mężuś zabrał rano młodego na 1,5 h a potem wrócił i spalismy w sumie do 9 :-) odkąd Młody zasypia o 21 to budzi sie o,5, 6 i koniec.
Wczoraj nie dane mi bylo sie położyć bo Wiktor się obudził o 1. wprawdzie K. próbował go uśpić, ale niestety Wiktor wykorzystuje tatusia jak może do zabaw :-):sorry2: więc ani myślał zasypiać. No i mamusia musiała przejąć pałeczkę

Zaki buziaki i przytulaki !!!!

ataata ja dzis sie czujesz hehehe??
stefanko zdycham, znowu zdycham, a mała wogóle nie ma zamiau sie położyc spac, wies siedze na kompie ona mi pod nogami na lezaku i już zaczynam sp[iewać bo tylko już to sprawia ze przestaje na moment wyć i buczeć :crazy:

Sto lat dla Zakiego... jejku jaki on już duży:szok: 5 miesięcy, masakra

stefka ja tez bym wszamała pierogi, pod warunkiem że ruskie albo z mięskiem moim kochanym, bo na słodko to niet tak jak aneczka;-)

To tu chyba same fanki pierogów z mięsem są ;-) Oj zjadłabym trochę ;-)Hmmm Stefanka w sumie to jest niedaleko, podeślij mi kilka kurierem ;-)

aaa no widzicie robie pierogi ale w niedziele dopiero :) i nie na slodko tylko z grzybami bo takie lubie najbardziej i ruskie bo J takie lubi najbardziej.
mozecie sie podlaczyc :) jak juz robie to pare wiecej moge zrobic!!! bo do pierogow to najgorzej sie zabrac a pozniej to juz jakos leci...
to co aneczka, kacha i ataata wpadniecie w niedziele??

reklama
hej ale dzis pustki wielkie wszyscy gdzieś wybyli

my już po wycieczce byliśmy w ogrodzie botanicznym(zdjęcia w galerii) mały oczywiście musiał dać popis swoich możliwoiśći oi przez godzinę darł się ile sił w płucach :-):-):angry::angry::baffled: ale wreszcie udało sie go uspić

jak na rączkach to spokojny w wózku histeria nornmalnie ma okres nienawidzę swojego wózeczka

stefcia zrób tgroche ruskich mniam mniam

Do góry