reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Nie wiem Grzechotka...:-D Moje klientki czasem aż mruczą z przyjemności przy myciu,:-D a sobie nie umiem tak przyjemnie umyć głowy. Ale jak sama idę do fryzjerki to aż mnie ciarki oblatują... :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Ta dziewczynka pewnie od początku miała tak duże problemy z serduszkiem

Grzechotka Dominisia była dopiero po pierwszej operacji założenia bandingu, to wydaje się pozornie łatwe, to dopiero wstęp do właściwej operacji. Wszystko przebiegało ok i gdyby nie nasza polska służba zdrowia...
Nie potrafię tego ogarnąć...

Wszystkiego naj, naj dla Juleńki :-)

Kasia w takim razie nie wiem co powiedzieć:baffled:

Paula ależ ja jestem teściowa no normalnie wstyd

oczywiście sto latek dla Juleczki
11712seaotrje04.gif
kwiatki od Kubusia

http://www.fotosik.pl/moje_albumy.php

Ostatnia edycja:

urodziny42.gif

Juleńko Buziolki Dla Ciebie Z Okazji Połówkowych Urodzinek
Dzień Dobry:-):-):-)

Kasiu głowa do góry, będzie dobrze bo musi być dobrze

Grzchotka ale dałaś plamę:-p:-p:-p:-p Kuba Kiedyś wpierdzieli Ci za to, zobaczysz:-p:-p:-p

uuuuuuu już się boję on mnie po rekach będzie całował że mu taką żone załatwiłam:-D:-D
a wiesz że już nawet leje matke jak mu się nie podoba że ona mu spać karze iść:-D

Witam.

U nas dziś dzień marud. Jeden i drugi od samego początku dnia tylko marudzą i marudzą i nic im nie pasuje:crazy:

Kasiu smutna historia:-:)-:)-:)-(

Juleńka wszystkiego dobrego od bbcioci i jej marud

reklama
Grzechotka, to ładnie sobie Kubunio mamusię szkoli... :-D:-D:-D

Ja już powiesiłam pranko, ale coś mi się z pralki kopciło pod koniec prania :baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy:
no to upsss... ciekawe co tam się stało???:szok::no: i co na to stary powie???:szok::no:

Ciociu Sylwio i ciociu Weroniko z marudami! Dziękujemy :-):-D

v gx rhn n gb nnm b rtuy uyygu vc2qr4vfdddcvxrdg54rfwSZ xs vxvo;scxx xc vce d c gc rdfvbzd yg ygvg
To Julcia wytłukła na klawiaturce dla swoich cudownych cioteczek! hihi...

Do góry