reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
czy można ustalic sobie jakiś srót czy trzeba zawsze przez ustawienia wchodzić ????

CO TO MA ZNACZYĆ WSZYSTKIE SPAĆ POSZŁY??????????

Ostatnia edycja:
NO BO JUŻ MYSLAŁAM......:-)
ale mnie dziś R wkurzył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dostałam maila od szefowej ze szkoły że jest gril na zakończenie roku i czy chce przyjść więc się pytam czy nie będzie problemu jak pójdę a on mi wyrzuty że on sobie sam nie poradzi że ja na imprezki chce sobie chodzić że najpierw to musze wykąpać nakarmić uśpić i jeszcze sama sobie taksówka wrócić i w ogóle to jak jak chce wyjść to on też sobie z chłopakami na imprezkę pójdzie
nosz kurde ja od półtora roku nigdzie nie byłam a on co chwila na jakieś piwka skacze z kumplami zamiast powiedzieć idz i baw się dpbrze bo nigdzie przez tyle czasuy nie byłaś to on jeszcze wyrzuty i warunki mi stawia
ale zła jestem:angry::angry::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

Kochane, mam dzisiaj mega doła :-( O 22:56 czasu polskiego odeszła Dominisia z ZD po ponad miesięcznej walce o życie. Miała niespełna 5 miesięcy. Wszystko z winy lekarzy, na ponad 4 minuty zatrzymała się Jej akcja serca, a oni tego nie zauważyli i to wszystko na oddziale kardiologii CZD w Warszawie. Od środy były znikome sygnały pracy mózgu, a dzisiaj Dominisia walkę przegrała:-( Wyję z bezsilności. Módlcie się za Jej duszyczkę [']['][']...

hhehe mnie by J w zyciu nie zezwolil samej isc! na impreze bez niego?? zreszta on jest domatorem wiec jak go chce gdzies wyciagnac to zawsze ma problem!!
o rany kacha co za potworna wiadomosc...

Kasia:-(:-(:-(:-(:-( Dominisia
[*]
[*]
[*]
Brak słów:-(:-(:-(:-(

Z imprezami to u nas jest tak, że R puszcza mnie bez problemu, ale ja wtedy nie umiem się dobrze bawic bo mam wyrzuty sumienia , że Go samego zostawiłam:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry