reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefka nie czaene mysli tylko jakąś porządeną akcje bym tu wymyśliła :-D:-Da nie tak słodko cały czas że aż się ..... chce:rofl2:

dlaczego moje zdjęcia nie są takie duże jak u was tylko jakiś czarny pasek mają???

reklama
Stefcia to się uśmiałam z tego sprawdzianu z fizyki!!!! :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:
A krzesełko Śliczne!!! Które ma Gajunia? No i czekamy na foty w nowym mebelku!!!

Ela mój mąż to D. ! A nie R:crazy::-D:-D:-D:-p:-p:-p
A czy ma dobrze... No obiad mu zdobiłam żeby miał siły pracować :-D:-D:-D
A że nie nawidzę żołądków, to robię na czuja... :tak:;-) Raz mi wcisnął to zwróciłam... To po prostu siedzi w głowie! :tak::tak::tak:

Jutrzenka oby pogoda wam dopisała... ;-):tak:;-):tak:

No i nieźle w tym "m jak miłość" chyba ją uśpił nie??? Jaki to gad!!!
I teraz się dowiemy co dalej po wakacjach??? buuu... :crazy::crazy::crazy:

Edytuję.
MONIA mój D cały czas mówi że najbardziej ze słodyczy lubi.... GOLONKĘ!!!
Fuuu tłścizna!!! Ale gotuję! Tak jak Ty. Flaki, wątrubki, i inne wymysły!!! Ale ja nie wsadzam tego do buzi... Bleee...

Ostatnia edycja:
... kurcze, tak mi się tęskni za Wami :zawstydzona/y:
Stefanka za Tobą też, słyszysz ?? :-)

Rzuc tę robotę w cholerę i będziesz się miłością do nas karmic:tak:;-):-p

Grzechotka kurde jakim cudem u Ciebie też są 4 zdjęcia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak to Hofferowie sie rozstają:-(:-( Roman to jest taki fajny facet:crazy: A Marie to nie mogli zesztyletowac bo to jest święta Maria i ona nigdy nie umiera, świat by się bez niej zawalił:tak:

Stefanka może jestem jakaś zacofana ale ja nie znam tych ludzi co mają byc u Wojewódzkiego:no::rofl2::-p
A Schejbal wczoraj jak dla mnie to jak kretynka się zachowywała

Dziewczynki moje kochane:-) czy któraś z Was wie jak zrobic żeby nowe wiadomości w naszej zaje.....tej grupie "mamusiek delikatnie szalonych" wyświetlały mi się tak jak subskrybcje???? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi:-)
Ataata, kierowniczko:-p???? Poratuj swoją niedouczoną koleżankę:-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry