reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Magdalenka a po czym tak Ci błogo???:-p;-)
Ja juz sama nie pamiętam co kupiłam:crazy: W sumie to dla siebie nic:no:
Dresy dla kuzynki (mam taka cichą nadzieję że jej się nie spodobają to sobie je wezmę:-p)
Żelazko dla szwagra (bo tutaj są tańsze:-p)
Koszulę dla męża i dwie zaje....ste koszule dla Marcelka:tak: Elegancik będzie z niego że ho ho;-) No i taki strój dla niego też, tzn. jeansy z koszulką i koszulą na wierzch:-)
Ramkę na zdjęcie Marcelka dla prababci:-)
Perfumy dla cioci
Ogromniasta koparę dla syna mojej kuzynki:-)

A u mnie obiadu dzisiaj NIET:no::no::no::no::-p:-p:-p:-p

reklama
heloł
my już po spacerkach i obiadkach ale Kuba wciąż niezadowolony ćwiczy moją cierpliwość właśnie:-D
u nas dziś sznycle z infdyka ziemniaczki i mizeria hehhehe mniam już głodna jestem:-D

oszaleje:baffled:

Sylwia nic dla siebie powiadasz...hmm skąd ja to znam. Też potrafie okupić wszystkich a sobie nic ...ech :baffled: I właśnie dzisiaj czekają mnie takie zakupy....ale postaram i coś sobie sprezentować ;-)
a jakas dobra aura dzisiaj nade mną wisi...K. będzie zadowolony :-);-):-p:rofl2:

Grzechotka ja tak miałam wczoraj z Wiktorkiem :baffled: ale dziś to juz wspomnienie :laugh2::rofl2::-D

A Wiktorkowe ząbki już są na świecie prawie w całej pięknej krasie :-):-):-)

Hop hop Weroniczka, podobno tu jesteś :oczko:

Ostatnia edycja:
my juz tez po obiadku
ja patrzyłam na necie kiecki bo sie dowiedziałam dzis ze mamy jeszcze jedno wesele i to 2 sierpnia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i musze miec 2 kiecki bo to ta sama rodzinka bedzie i mnie obgadaja jak bede w tej samej
a T bawi sie z mała w pokoju ale cos mu nie wychodzi bo mu ciagle jeczy mamusia pójdzie i bedzie ok:tak::tak::tak::-D:-D:-D
Sylwia to se poszalałas no i stroisz tego mojego ziecia oj stroisz;-);-)
Magdalenka no własnie po czym ci tak błogo?????????? cos robiła a moze coscie robili:szok::szok:????//

Witam wieczorkiem!
U nas pogoda super! Nie za ciepło, wiaterek.... Rewelka!;-)

Chciałam się pochwalić! Dziś pierwszy raz zrobiłam sama zupkę dla Julci!!!
Taka samodzielnie robiona nawet się nie da porównać do kupnej. Jest pyszna!!!
Od dziś będę gotowała sama! :-):-):-):tak::tak::tak:

Dziewczyny! Ta moja huśtawka to grosze kosztuje a jestem bardzo zadowolona. Trzeba tylko zamontować haki w futrynie i gotowe... Mam dokładnie tą niebieską.
HUŚTAWKA FOTELIK Z PASAMI BEZPIECZEŃSTWA HIT2008 (381925982) - Aukcje internetowe Allegro

Grzeczniutki Wiktorku! Bądź zdrowiutki, uśmiechnięty, i niech Ci się spełniają twoje marzenia...

Ostatnia edycja:
witam się i ja:-D
moj synuś już spi od ponad godzinki a ja zajadam wlasnie pomidorki z sałatą zieloną...
od wczoraj jestem na diecie i calkiem dobrze mi idzie...myslałam ze bede bardziej cierpieć tymczasem wcale nie chodze glodna:tak:

bylam dzis w kancelari parafialnej dopytac kiedy planują komunie w przyszłym roku ale niestety jeszcze nie wiedzą i dopiero ogłoszą we wrzesniu...na szczescie umowilam sie z panią na koniec sierpnia ze w "tajemnicy" mi powie tą magiczną date:)

pozniej poszłam do restauracji w ktorej planowałam komunie i dowiedzialam sie ze juz nie ma miejsc:szok:
gosc moze zrobic jednoczesnie 4 komunie i ma juz 4 dzieci zapisanych....teraz tylko ustalenie dat bo moze nie wszyscy bedą mieli w tą samą niedziele jesli bedą z innych parafii..
noramlnie zalamałam sie...tym bardziej ze do kosciola mam 10 minut a restauracja jest na przeciw koscioła...nie trzeba byloby autem jechac..itp..
zreszta jedzenie mają ok bo robilam tam chrzciny pawła:tak:

echh a moj małżonek juz na statku..tym razem w hiszpanii:tak:dopiero drugi dzien minął...echhh

Witajcie Babeczki :)

Wiktorek dziękuje wszystkim Cioteczkom za życzonka :):) buzi ... buzi ...

No i odebrałam wreszcie mój komputer z naprawy, więc zapraszam do Galerii ...

Kasia super, że u Prezesiunia wszystko dobrze, a temperatura na pewno szybciutko spadnie ... jeszcze raz moc buziaków dla Niego :):) :-)

Pozdrowienia dla wszystkich :):)

Vikuś i znów sama... A na ile czasu tym razem??? No i napisz jak z tymi wakacjami, przez ten obsuw Valdiego??? Przełorzyłas termin czy jak??? :-):-):-)

My niedługo będziemy chrzcili Julcię. Moja siostra właśnie robi przyśpieszony kurs bierzmowania dla dorosłych i jak już będzie po wszystkim to idziemy załatwiać do kościoła. Aż mi niedobrze jak o tym pomyślę, bo my po cywilnym jesteśmy i może nam proboszcz odmówić chrztu... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nóż mi się w kieszeni otwiera na myśl o tym...
No a imprezkę skromną robimy. W domku, bo szkoda kasy, której i tak za dużo nie mamy... ;-) Tylko chrzestni i dziadki Juleńki. Za to chcemy piękne zdjęcia od fotografa na pamiątkę a to spory koszt... :tak:;-)

reklama
hej i moje już spi ale coś się chyba dzieje nie wiem czy to przez zęby czy może coś mu innego dolega tak mi dzisiaj zwymiotował ze 3 razy ale tak porządnie ostatni raz już w łóżeczku przewrócił się na brzuszek i zwymiotował aż cały się zakleił :happy2: mam nadzieję że to przez zęby i się nie powtórzy

viki życzę wytrwania i silnej woli będzie ci potrzebna już za jakieś hmmmm 3 dni:-D zgłodniejesz

stefanka a właśnie jak tam twoje odchudzanie???????
ja trochę schudłam :-Dnie wiem ile bo wagi nie mam ale po ciuchach widze ale na pewno nie 15 kg !!!!!!szkoda jeszcze długa droga na głodniaka mnie czeka:happy2:

ja właśnie robię rosołek z kalafiorkiem i ryżem zobaczymy czy będzie jadł

miłego wieczorku

Do góry