reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kobietki wyrzuciło mnie z forum też tak miałyście????:wściekła/y::wściekła/y:a tak wogule to przyszło mi nowe hasło i nie wiem dlaczego!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
SYLWIA napisałam do ciebie na gg bo już nie wiedziałam co zrobić i wiesz myślałam że rozwale ten komputer :wściekła/y::wściekła/y:to jak by coś to ja:tak:
KASIU to dobrz że u OLISIA jest wszystko w porządku:tak::tak:
MAGDA a KSAWERY to tak
6/7 220ml mleka z kaszką
10.30 jogurt
13.00 obiadek
16.00 deserek
20.00 mleko z kaszką 220ml
flipsiaki i dużo pije soczki,herbatka
i zdaje mi się że mało a je to mu starcza i nie chce mi samego mleka:wściekła/y::tak:
GRZECHOTKA cieszę się że u KUBUSIA jest już ok.a ile piwek zaliczonych?;-):-p:-)
VIKI to dobrze że u DAMIANA jest już ok,

reklama
no to już chyba same zostałyśmy najgorsze że mi się spać nie chce a powinnam bo jutro nieprzytomna będę:-D

aty masz dwójkę jakoś nigdy tego jakoś nie zanotowałam??? hheh a może o mężu mówisz hehhe

Witajcie!!!:-)

fajnie te wasze maluchy jedzą...kurcze mój Krzysio w ciagu dnia je co godzinę,dwie...właściwie to podjada, je tak od 40 do100 ml mleka, po obiadku je od razu deserek i czasem jeszcze robie mu owsianke...bo głodny...
Ale strasznie sie wyciągnął i zrobił sie długi, ostatnio tylko rozmiar 80 i 86....

Tak więc aż tak się nie martwie, że je często...bo na razie jest szczupły:tak:
Miłej soboty!:-)

dzień dobry

u nas nocka w miare..chociaz mlody ciut marudzil bo staram sie go odstawic od piersi...a to dlatego ze pokarm mam tylko w prawej, lewa w zasadzie wrocila juz do swojego rozmiaru wiec wyglądam jak jednocyckowy zombi:szok: poza tym mlody w nocy w zasadzie juz nie podjada...jego dostawianie do piersi to raczej potrzeba przytulenia się niż jedzenia...a w dzien cycka wogole mu nie daje bo tego pokrmu to mam jak to się mowi "na ząb" i mlody jak konczyl jesc to wpadał w taką histerie ze i tak musialam mu mleko robic...

tak poza tym to wstalam dzis jakos chwile po 6, wysprzatalam mieszkanko, umyłam podłogi i skonczylam malowac pokoj damiana, tzn troszke mu tam zamalowywałam , bo ma sciany na żólto pomalowane no i niestety troszke trzeba bylo odświeżyc, aby plam nie bylo widac.a dodałam mu granatowa farbe i mam nadzieje ze mu sie spodoba;-)

moj pablo wlasnie sie drze w lozeczku bo nie moze zasnąć..zawsze jak jest przemęczony to tak ma...echh

Ostatnia edycja:
A ja dziś idę na wesele i kurcze jestem sama w domu bo R jest w pracy i wróci o 14 a na Ślub na 16.00 za Kraków jedziemy i to jakiejś dziury zabitej dechami, że będziemy jechać troszke po omacku. Tak więc po jego powrocie będę miała godzinę na przyszykowanie wszystkiego i coś czuję że pojadę zupełnie nie przyszykowana bo nie wyrobię się:confused::confused::confused:

reklama
DZIEN DOBRY
u nas nocka z 1 pobutka na cysia no i troche płaczu było tak o11 nie wiem brzusio ja chyba bolał :-:)-:)-(
Paula ale ty to masz zdolna córe szok taka spryciula z niej jak ona wysoko unosi sie:szok::szok::szok: gratki dla Julenki
Gratki tez dla wszystkich maluszków które nowe osiagniecia maja i dla zabków tez gratki szczególnie dla tego kasownika:-D:-D:-D:-D
MAGDA z jedzonkiem u nas to tak:
5-6 cysiu
7-8 cysiu
9-10 cysiu
11-13 cysiu
15 mały obiadek i cysiu
17-18 cysiu
18-19 kaszka gesta z deserkiem
21 cysie2
2/3 cysiu
Kasiu super ze Olis juz nie długo bedzie w domciu
Weroniczka znam ten ból zawsze jak mielismy wesele jakies to T pracował a teraz próbuje wziasc wolne bo nigdy nie moglismy sie wyrobic udanej zabawy zycze i czekamy na fotki

Do góry