kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Prezesiątko dziękuje za wszystkie życzenia 
Lecę z powrotem do Niego, bo cały czas ząbki dają znać o sobie.

Lecę z powrotem do Niego, bo cały czas ząbki dają znać o sobie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Wraca z pracy to siada przed kompa i tak w kółko. Budzi się rano to samo! komp. Jak małe dziecko. Czasem mam dość, bo wszystko sama. Sprzątanie, pranie, prasowanie, zmywanie, gotowanie...  brrrr....
    Wraca z pracy to siada przed kompa i tak w kółko. Budzi się rano to samo! komp. Jak małe dziecko. Czasem mam dość, bo wszystko sama. Sprzątanie, pranie, prasowanie, zmywanie, gotowanie...  brrrr....   No i do tego pracuję w domu, bo gdybym tego nie robiła, to ciężko by było....   oj...  bardzo ciężko.
  No i do tego pracuję w domu, bo gdybym tego nie robiła, to ciężko by było....   oj...  bardzo ciężko. A najlepsze że jak jeszcze chodziłam do szkoły i D zostawał z małą na 12 godzin (*sob i niedz) to nawet palcem nie tknął, "bo dzieckiem się zajmował"
   A najlepsze że jak jeszcze chodziłam do szkoły i D zostawał z małą na 12 godzin (*sob i niedz) to nawet palcem nie tknął, "bo dzieckiem się zajmował" 

a kobieta musi wszystko zrobić!!!
   a kobieta musi wszystko zrobić!!!   taki nasz los...
 taki nasz los...

:-)
:-)

;-)
;-)

i deszczyk pada
 i deszczyk pada

Ależ przyjemnie.
 Ależ przyjemnie.

Mój młody jest uczulony na bebiko i po kaszkach bobovity mlecznych bardzo go boli brzuszek
 Mój młody jest uczulony na bebiko i po kaszkach bobovity mlecznych bardzo go boli brzuszek

Dlatego ja mam w domu dla Tadeuszka tylko kleik ryżowy i kaszkę kukurydzianą
 Dlatego ja mam w domu dla Tadeuszka tylko kleik ryżowy i kaszkę kukurydzianą

T. idzie dzisiaj na spotkanie o pracę, ciekawe czy coś z tego wyjdzie. Narazie pozytywnie się nie nastawiam, wolę być przyjemnie zaskoczona niż rozczarowana.
 T. idzie dzisiaj na spotkanie o pracę, ciekawe czy coś z tego wyjdzie. Narazie pozytywnie się nie nastawiam, wolę być przyjemnie zaskoczona niż rozczarowana.