reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Paula ja jestem hihihihihihihihihihihhihiihhiihhiihihihih :-D:-D:-D

Ale u nas dzis byla duchota, zakonczona ulewą i burza.

Mam pytanko, czy Wasze maluszki jeszcze ulewaja?? Kubus ostatnio jakos tak inaczej ulewa, kiedys mu zaraz po jedzeniu czasem sie ulalo, a teraz mu sie zdarza ze mu poleci taka jakby serwanka, czasem jak sie zdarzy to pod wieczor to jeszcze zabarwiona na pomaranczowo od zupki. Podejrzewam ze to dlatego ze sie bardziej rusza i czesto na brzuch sie przekreca i na nim lezy. Czy u Was tez tak sie zdarza??

stefka mi tez sie podoba ;-)

ja dziś sobie za dużo narzuciłam, chciałam tyle rzeczy zrobić :confused: teraz padam oczy same mi sie zamykają :eek: z lodówka i chłodziarka zeszło mi cały dzień :eek: a u nas było 35 stopni, nelka dawała czadu w ogóle nie spała :wściekła/y: i jeszcze pod wieczór poszliśmy na działkę do teścia, zabił królika :dry: fuuuj nigdy nie przepadałam ale od dziś to nie zjem na pewno :eek::eek:

jak tu spać jak taka duchota :confused: miłej i spokojnej nocki :-p

paula ja podgladam :)
jutrzenka mam wrazenie ze moje posty sa dla ciebie niewidoczne ??
a jesli chodzi o ulewanie to Gaja ulewa ale wlasnie tak jak piszesz troche inaczej bo taka serwatka albo rozwodnionym mlekiem. no i nie tak czesto jak kiedys. czasem jak po jedzeniu sie przeturla na brzuch i sie tam ostro wysila :)
a nasza Gajunia dzis dala popis w chinskiej restauracji. wzielam ja na kolana a ona mi raczke w ryz prosto i lapie talerz :) a jak odsuwalam talerz to awantura. chyba bedzie milosniczka chinskiego jedzenia jak ja!!

Stefanka przylapalas mnie na tym ze nie nadrabialam czytania od wczoraj bo mnie glowa nap......... Ale zrobilam to specjalnie dla Ciebie i odpowiadam. Ja nie mialam zmian nastrajow w czasie ciazy. A nowy zakup dla Gajutka swietny.

jutrzenka u nas jest tak samo z tym ulewaniem myślalam że to dlatego że małą trzymam za brzuszek jak opieram ja na biodrze ale ostatnio siedziała sama i sie pochylala i tak sie dalej jej ulało nawet zupka którą jadła w południe :-p
stefanka Nela zawsze wkłada mi recę do talerza, do herbaty, łapie za kubek za widelec co sie tylko da i ciągnie do buzi :pp

a wlasnie wracjac do cen to u nas jutrzenka jest promocja i 8 sloiczkow HIPP kosztuje 3,5. i powiem wam ze nie rozumiem dlaczego takie sa roznice w cenach. ostatnio z magdalenka sprawdzalysmy cene plynu milton do odkazania powierzchni i u nas kosztuje 1.7 czyli ok 7 zl a w polsce od 17 do 21zl w sklepie internetowym czyli jeszcze plus przesylka. 3 razy wieksza cena! pomijajac juz ze tutaj sa inne zarobki to zastanawia mnie jakie koszty sprawiaja ze ten sam plyn, w polsce kosztuje 3 razy tyle??
i mam takie pytanie do was. ile kosztuje chleb w polsce ??

Jak dobrze widzę to
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA ANIELKI NA 7MIESIĘCY
JUTRZENKA mój też ulewa od czasu do czasu:tak::tak:
STEFANKA pontonik superancki:tak::tak:
A ja już po imprezce i na reszcie wolne:tak::tak::-D
STEFANKA u mnie chleb cały duży 4.80 a krojony duży 5.00

Ostatnia edycja:
u mnie chleb cały duży 4.80 a krojony duży 5.00

Joanna takie ceny chleba :szok::szok::szok::szok:

Stefanka u nas taki zwykly pszenny kosztuje w granicach 1,5-2 zl. To zalezy czy caly czy krojony (krojony drozszy) i z jakiej jej piekarni.
A odnosnie cen to mnie zawsze najbardziej smiesza ceny skarpetek dla maluchow. Sa drozsze niz dla doroslych. Takie z abs-em to ok 6 zl :szok:

Anielka buziaczki dla Ciebie

reklama
Sorry ze post za postem ale ja juz uciekam spac. Mam dzis kiepski dzien i glowa mnie nawala od rana. Ta cholerna pogoda. Kurde ciezko byc meteopata :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Milego wieczorka. Buziaczki dla nocnych markow i rannych ptaszkow:-D

Do góry