reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Duszno zaraz się rozpuszcze nawet Ksawek spocony dobrze że chociaż słońce się schowało za chmury może coś popada!!!!!!
KASIU mój też taki leń woli wodę pić z kranu niż iść:tak::tak:ale przynajmnij ty masz ubaw a nie prosili żebyś ty i przeszła po coś do picia;-);-)
GRZECHOTKA aż tyle ząbków:szok::szok::szok:nie samowite:tak::tak::-)

reklama
dzien dobry mamuski
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
OGROMNE BUZIOLKI DLA ANIELKI LUKASZKA KAJUNI NA 7 MIESIACZKóW
STO LAT DLA WAS GRóDNIACZKI

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie :)
SERDECZNIE ZYCZENIA DLA JUBILATOW :) WCZORAJSZEGO TEZ!!! STO LAT DZIECIACZKI.
a gajutek ma katar!!! to skandal !!!

hej laski
u nas taki upał ze cały dzięn zdychała a w łodzi podobno urwanie chmury i pioruny walą i grzmi i ściana deszczu
u mnie brak weny
tak więc miłego wieczoru
gajutek osmarkaj matkę:-D:-D:-D

co się dzieje, co się dzieje...powtórka z rozrywki...pół dnia upał nieziemski a tu nagle czarne (dosłownie) chmury, ulewa, pioruny, gradobicie :szok::szok:
i my w samochodzie - troszkę strasznie było, ale całe szczeście bezpiecznie dotarliśmy do domku.
Gajutku..zdrowiej nam szybciutko, żebyś mogła się do nas uśmiechac i oczko nam zalotnie puszczać!

reklama
Kobietki!!! Pobudka!!! hihihihi... :-D:-D:-D:-D

U nas noc standardowo! W sumie to ja się zastanawiam co taj mojej Julci jest. Chyba jej się pory dnia pomieszały. Spać, śpi, ale zjada w nocy 2-3 butle po 200ml kaszki. A w dzień mleko jest bleee... :eek: Dziwne...

Stefanka u nas chleb taki zwykły 2-3 zł. Razowe droższe... A u Ciebie??? Ile??? :-)

Diana wszystkiego naj dla Anielki. Wklej nam w galerii jej fotki... :-):tak:;-)
Kaji i Łukaszka też spóźnione wszystkiego naj...
Rośnijcie zdrowo maluszki...
No i Wiktorku dla Ciebie buziak na 7 miesięcy...

Magda to się mieliście z pogodą w weekend :szok:

Gayuniu zdrowiej kochaniutka. Stefanka jest u was w aptekach
Euphorbium ? To na prawdę pomaga. :tak: Polecam. No i jak jej dokucza tan katarek to wpuść do gorącej wody w miseczce kropelki do inhalacji. ;-):-)

Lipna pogoda dziś ale humor mam...
hihihihihi... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry