reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Teraz? Nie, nawet nie wchodzilam, stare posty czytalam. Zaraz zobacze...
Paula21
Grudzień '07
Stefa dawaj foty nowego fryzu... 

A jak o każdej grudniówce taką prawdę powiesz to Alex szybko od nas ucieknie... 

I nikogo nie oszukuję. Zniknęłam bo usłyszałam swoją Julcię. Wpadam do pokoju a ta sobie stoi w łóżeczku.
Dałam jej butlę i śpi. 
A co do włosów to ja prócz długaśnych które jeszcze mam to na całej głowie mam jeża...
odrastają mi już ale zanim będą miały odpowiedną długość to z rok muszę odchodować.... 

Dobra dziewczynki, uciekam bo od rana rola matki mnie czeka i muszę być pełno sprytna...

KOLOROWYCH SNÓW!!!

I nikogo nie oszukuję. Zniknęłam bo usłyszałam swoją Julcię. Wpadam do pokoju a ta sobie stoi w łóżeczku.

A co do włosów to ja prócz długaśnych które jeszcze mam to na całej głowie mam jeża...

Dobra dziewczynki, uciekam bo od rana rola matki mnie czeka i muszę być pełno sprytna...

alex3meyer
Matka gagatka
Ok, mam. Ale mi to sprawnie nawet poszlo

Wysylam nr na PW
Pa pa Paula- kolorowych snow...

Pa pa Paula- kolorowych snow...
joanna30055
mama Ksawka 07
DZIEŃ DOBEREK!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA NA 7MIESIĘCY DUŻO UŚMIECHU
A wy jeszcze śpicie no tak buszują do póżna to potem odsypiają

Pogoda znowu pochmurno i zimnawo

PAULA ja też mam krótkie włosy i jestem z nich zadowolona chociaż nie raz chciałam zapuścić ale mnie denerwowały

MIŁEGO DZIONKA ŻYCZĘ!!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA NA 7MIESIĘCY DUŻO UŚMIECHU
A wy jeszcze śpicie no tak buszują do póżna to potem odsypiają

Pogoda znowu pochmurno i zimnawo

PAULA ja też mam krótkie włosy i jestem z nich zadowolona chociaż nie raz chciałam zapuścić ale mnie denerwowały

MIŁEGO DZIONKA ŻYCZĘ!!!!!!
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Kasia przywoluje Cie do porzadku. Pisz tu do nas szybko jak prezes
Z Olisiem wszystko w jak najlepszym porządku. Jako dowód wrzucam fotkę uśmiechniętego umazanego pyśka do galerii.
Wszystkiego najlepszego dla Wiktorka

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
heja heja
jak tam upały znosicie???
wreszcie sie ociepliło
Kuba wstęciuch nie daje mi zyć jest strasznie maryudny nie chce spac dziś z nowu jak do yej pory spałł pół h a wstał o 5 rano

wczoraj w sumie spał godzinę ja wymiekam
mówię wam z tego mojego syna to będzie urwis niesamowity nie może w miejscu usiedzieć wszystko ściaga ze stołu hjak je to wszystkimi częściami ciała dziś kasza nawet na głowie była podczas jedzenia notorycznie wkłada nogi do buzi heheh
chyba na tym chrzcier to zamiast aniołka to ksiądz diabełka stworzył

Sto latek dla Wiktorka buziaki od cioci i Kubeczka
jak tam upały znosicie???
wreszcie sie ociepliło
Kuba wstęciuch nie daje mi zyć jest strasznie maryudny nie chce spac dziś z nowu jak do yej pory spałł pół h a wstał o 5 rano

wczoraj w sumie spał godzinę ja wymiekam
mówię wam z tego mojego syna to będzie urwis niesamowity nie może w miejscu usiedzieć wszystko ściaga ze stołu hjak je to wszystkimi częściami ciała dziś kasza nawet na głowie była podczas jedzenia notorycznie wkłada nogi do buzi heheh
chyba na tym chrzcier to zamiast aniołka to ksiądz diabełka stworzył

Sto latek dla Wiktorka buziaki od cioci i Kubeczka
reklama
alex3meyer
Matka gagatka
My tez juz wstalismy, ale to juz wczesniej, tylko dopiero teraz tu zajrzalam. Jak samopoczucie?