reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula to pewnie juz nastepnego oszukuje matrymonialnie!!! dlatego sie nie odzywa!!
alex masz juz to gadu??

reklama
Stefa dawaj foty nowego fryzu... :-D:-D:-D A jak o każdej grudniówce taką prawdę powiesz to Alex szybko od nas ucieknie... :-D:-D:-D
I nikogo nie oszukuję. Zniknęłam bo usłyszałam swoją Julcię. Wpadam do pokoju a ta sobie stoi w łóżeczku. :szok::baffled:Dałam jej butlę i śpi. :tak:

A co do włosów to ja prócz długaśnych które jeszcze mam to na całej głowie mam jeża... :szok: odrastają mi już ale zanim będą miały odpowiedną długość to z rok muszę odchodować.... :tak::tak::tak:

Dobra dziewczynki, uciekam bo od rana rola matki mnie czeka i muszę być pełno sprytna... :-D:-D:-D KOLOROWYCH SNÓW!!!

DZIEŃ DOBEREK!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKTORKA NA 7MIESIĘCY DUŻO UŚMIECHU
A wy jeszcze śpicie no tak buszują do póżna to potem odsypiają:tak::-D:-D
Pogoda znowu pochmurno i zimnawo:wściekła/y::wściekła/y:
PAULA ja też mam krótkie włosy i jestem z nich zadowolona chociaż nie raz chciałam zapuścić ale mnie denerwowały:tak::tak::-D:-D
MIŁEGO DZIONKA ŻYCZĘ!!!!!!

heja heja

jak tam upały znosicie???

wreszcie sie ociepliło
Kuba wstęciuch nie daje mi zyć jest strasznie maryudny nie chce spac dziś z nowu jak do yej pory spałł pół h a wstał o 5 rano:szok::baffled:
wczoraj w sumie spał godzinę ja wymiekam
mówię wam z tego mojego syna to będzie urwis niesamowity nie może w miejscu usiedzieć wszystko ściaga ze stołu hjak je to wszystkimi częściami ciała dziś kasza nawet na głowie była podczas jedzenia notorycznie wkłada nogi do buzi heheh
chyba na tym chrzcier to zamiast aniołka to ksiądz diabełka stworzył:-D:-D:-D

Sto latek dla Wiktorka buziaki od cioci i Kubeczka

reklama
Do góry