reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień Dobry:-):-):-)
Kurcze nie zaglądałam tu od wtorku, aż się boję ilości postów do nadrobienia:baffled::baffled:

Buziaczki dla Wiktorka na 7 miesięcy:-):-) no i dla Gajutka również, spóźnione ale szczere:-)

No nic, biorę się za czytanie, ciekawe czy zdążę zanim marcel się obudzi:confused::dry:

Paula "dziad" dziękuje za życzenia:-p:-D

Alex gratuluję zmainy statusu:tak:;-)

Stefanka a Sylwia.m od czego się wzięło????

Kasia kiedyś pisałaś codzinnie po kilka postów, a teraz co???? My tęsknimy za Wami:-) Zastanawiałam sie ostatnio czy wyjaśniło sie juz z tą chtka socjalną???

A ja juz muszę spadac bo jedziemy do sklepu kupic takie coś, z takim czymś, bez takiego czegoś......kto zgadnie co to takiego???:-p:-p

Buziaki Mamuśki;-):-);-):-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!!!:-):-):-)
U nas nocka jak zawsze.:tak:;-)
Pogoda do d... pada. Wyłapałam moment jak było ładnie i poszłam na zakupy, potem obiadek i z głowy. Teraz też nie pada więc może mykniemy jeszcze na spacerek...

GRZECHOTKA ale macie już fajnie cieplutko:tak::-Da tu nadal ciapie deszczysko:wściekła/y::wściekła/y:i jeszcze drogi już miejscami zalane:wściekła/y::angry:
STEFANKA jak policjant na posterunku od rana:-D:-D
ALEX moje samopoczucie do kitu przez tą pogodę chyba...........

my wlasnie wrocilismy z obiadu :)) teraz karmimy Gajutka i lecimy na spacer bo upal !!!
sylwia m. nie udawaj ze nie wiesz!! alex wyjasnie wieczorem...

No to i ja się wreszcie przywitam.

Dzień dziś do niczego po zimno i deszcz :-(
A ja za godzinę do lekarza zmykam i się okropnie denerwuję.
A potem na zakupy bo została mi tylko jedne pielucha dla Tadeuszka:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: i trzy husteczki:sorry2::sorry2::sorry2:

Buziaki dla Wiktorka!!! cmok,cmok Kochany:tak::-)

Weroniczka to powodzenia u lekarza i napisz nam co tam u Was słychać.....:tak:
Juz ostatnio tak myslałam-jak Twoje samopoczucie?

A ja dzisiaj obudziłam sie chora....moze nie jest aż tak źle, tylko strasznie męczy mnie katar i głowa mi pęka....tak więc jestem dzis pociągajaca i to bardzo;-)Do tego taki upał dzisiaj....

Ale dbam o siebie, jutro spotykamy się z Magdalenką to musze byc w formie....:-D

Ide sie połozyć....papatki

Halo halo!!
my juz wrocilismy z podrozy z misja :))
odebralismy kubeczki ( zdjecie ponizej ) i darmowe ksiazeczki dla maluszkow ( dziewczyny z UK prosze odebrac swoje!!! daja fajna lniana torbe heheh no i ksiazki ) nasza Gajunia zaczytala sie w nowych ksiazkach!!

fajne te kubeczki:-)na tym drugim widać jak bardzo Gajutek jest do Ciebie podobna....cała mama:tak:

Elcia nie pomoge Ci z tymi gorsetami....A Ty to dla siebie chcesz kupić??? no co Ty....;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia kiedyś pisałaś codzinnie po kilka postów, a teraz co???? My tęsknimy za Wami:-) Zastanawiałam sie ostatnio czy wyjaśniło sie juz z tą chtka socjalną???

Sylwia właśnie nic się nie wyjaśniło i przez to nie mam nastroju na pisanie. T. nadal bez pracy, wszystko się ciągnie jak guma w gaciach. Teoretycznie wszystkie zasiłki mamy już pozałatwianie, ale musimy czekać aż wszystkie wnioski rozpatrzą. Jak ktoś narzeka na polską biurokrację to zapraszam tutaj. T. miał pierwsze spotkanie o pracę prawie miesiąc temu i dopiero teraz jest odzew, że ma się stawić na drugi etap rozmowy. Później będzie szkolenie i przez 6 tygodni zanim zacznie pracę (jeśli oczywiście go przyjmą) też nie dostanie żadnej pensji. Także narazie jest po prostu zajeb.... Klepiemy taką biedę, że w życiu czegoś takiego nie miałam. W dodatku zalegamy z kasą za mieszkanie, dobrze, że pracownica agencji wyrozumiała, ale ciekawe jak długo ta wyrozumiałość będzie trwała. Cały DLA na Młodego już poszedł na zaliczkę na mieszkanie i jeszcze 150 funtów musimy dopłacić, spoko, tylko skąd to wziąć? W poniedziałek wpłynie 50 funtów Child Tax Credit, na dniach niecałe 120 funtów Jobseeker Allowance i wszystko to pójdzie na mieszkanie, a na życie już g... zostanie.
Dobrze, że chociaż jest Sylwia tutaj z listopadówek, wstyd się przyznać, ale ostatnio nam zawartość lodówki uzupełniali, bo mieliśmy w lodówce totalne echo. Dzięki niej Oliś będzie miał się też w co ubrać, bo mi non stop coś po Patryku daje.
Ale kurews... przykro mi jest, że nie stać mnie, aby mojemu dziecku kupić coś nowego... To wszystko nie tak miało być...

Stefanka, a o co chodzi z tymi książkami? Mogłabyś mi tak po krótce wyjaśnić? Coś słyszałam o tej akcji, ale obiło mi się kiedyś o uszy i jak mam być szczera to zapomniałam.

Do góry