reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

tak tak..wpadka..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.madziu wybacz i zyj nam sto lat albo i dłużej

zaki wszystkiego naj
u mnie noc do bani bo po prostu nie moglam spac..a jak zasnełam to co chwila się budziłam..echh

mnie ten upał tez juz denerwuje.za tydzien jedziemy nad morze i powiem szczerze ze wolałabym by było troche mniej stopni...

milego dnia..ja ide cos porobić bo pablo spi:tak:

reklama
MADZIU I ZAKI STO LAT
viki ja tez mialam dosc upalu. nie moglam po nocach spac bo nasza sypialnia jest bardzo nasloeczniona i nawet w nocy ciezko bo goraca od nagrzanych scian...cale szczescie Gajutek spi w chlodniejszej czesci.
i ja tez nie moglam spac bo mam troche spraw do zalatwienia i mnie to meczy :)
zazdroszcze urlopu :)
paula melduje sie !!

Łukaszek nauczył sie robić "papa":tak::tak:
Ale miałam dzis taka noc, że nie miałam siły wstać do pracy. Płakał z godzinę o 4 rano i nie mogłam go uspokoić.:no: Może to w końcu ząbki rosną a może było mu gorąco. Sama już nie wiem:no:.
alex3meyer życzę więcej słońca
viki31 udanego wypoczynku nad morzem, ja niestety spędzę wczasy pod gruszą, a właściwie pod orzechem, bo koło domu rośnie duży orzech i pod nim spędzmy z Łukaszem popołudnia.
joanna30055 u mnie było pięć pobudek wtym godzinna przerwa w spaniu zaraz zasnę na biurku:realmad:
Wczoraj się zapisałam na forum i dziś muszę się pożegnać na dwa tygodnie szkoda mi trochę (ale będę z moim niuniem cały czas):-:)-(, muszę męża przydusić;-) żeby założył internet w domu , bo w pracy ciężko jest coś pisać jak kierownik:wściekła/y: zagląda co jakiś czas i sprawdza co się robi.

u nas jest 4 dzien ciąglego placzu...i jestem pewna ze to zęby bo tak spuchnietych dziąseł to jeszcze nie widzialam...i chyba idą mu wszystkie jedynki naraz...
dobrze ze w nocy w miare jest spokojnie...ale powiem wam ze jest 14 a ja juz padam..

Vikuś wytrwałości życzę!:tak:

Stefa już cię miałam do porządku przywołać... :-D:-D:-D

Sylwia zadowolona jesteś z tego jeździka co ostatnio nabyłaś? Bo chcę żeby chrzestny kupił go Julci... :-)

Paula jestem zadowolona:-) Wiesz jeszcze teraz Marcel za bardzo nie kuma o co chodzi, jak go wsadzę do tego jeździka to patrzy na mnie z takim wielkim zdziwieniem:-) Ale na pewno bardziej się w przyszłości przyda:tak: jak Marcel skuma do czego ma nogi:-p:-p bo narazie to tylko macha nimi jak baletnica:-p

reklama
VIKI trzymaj się:tak::tak:
AGA to przyduś męża bo dwa tygodnie to długo:tak::tak::-D:-D
A u nas dywanek już prawie suchy i popadał deszczyk a razem z deszczykiem świeciło słoneczko i dopiero teraz jest duszno:tak::tak:

Do góry