reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Helooołł

To znowu ja:-):-D:-):-D:-):-D

Przyszła dzisiaj nowa folia na wózek zamówiona przez ebay'a:wściekła/y: boshe jaka beznadziejna:szok::szok: Tragedia normalnie:wściekła/y: Czym prędzej popędziłam do Mothercare no i okazało się, że mogę zamówic orginalną do mojego wózka ale muszę czekac 28dni:szok::szok: I że niby ja mam 28dni w domu siedzec???:confused: kupiłam jakąś inną, uniwersalną i musiałam zapłacic za nią 20poundów:szok::szok: Zdzierstwo normalnie

A co tam u Was???:blink:

reklama
NIESPODZIANKA

Witajcie szalone mamuski, pozdrowionka z upalnej Afryki, wlasnie urlopujemy u rodzinki meza, upal jest niesamowity a Zaki robi na wszystkich wrazenie, nie mam jeszcze wlasnego dostepu do neta wiec nie bardzo mam jak sie do was odzywac, ale jak tylko wrocimy do Italii to postaramy sie zalozyc,

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW!!!!!

Ewedja Słońce witaj i szybko tego neta instaluj :tak: Pozdrowionka dla Ciebie, Zakiego, Twojego Męża i jego rodzinki z pochmurnego Belfastu:-)

A ja właśnie lecę oglądać Nawiedzone Domy na Zone Reality:tak: Kocham takie programy a jeszcze bardziej kocham się po nich bać :-)

Prezes dziękuje za życzonka i chyba wydaje mu się, że jest już dorosły, bo w najlepsze się bawi ;-)

hej..ewedja afryka powiadasz....ja sie w polandzie gotuje...:dry::sorry2:

sylwia trzeba bylo pilnowac i nie gubic hehehe;-):-):cool2:

elcia wklejaj foty, super ze zabawa sie udała

u mnie humor do dupy....czasem mysle sobie ze dobrze ze moj V. ma taka prace...ale czasem mam dość,,,
oj jak wróci to sobie odbije to siedzenie w domu...nie mowie tu o imprezowaniu..ale bardziej chce mi sie pojsc do kosmetyczki, fryzjera czy kina...

Dzieńdoberek:-):-D:blink:

Ewedja... hmmm... ewedja skądś znam ten nick:sorry2::confused:;-) Wracaj szybko do nas kochana:-):-):-) Zaki zawsze taki szybki we wszystkim był ze teraz to już pewnie po drzewach skacze:-p:-p

Viki pojedziecie na wakacje to sobie odpoczniesz:-) Widzisz, ja mam męża na codzień ale mam to samo co ty:wściekła/y:
A jeśli chodzi o folię to najprawdopodobniej jest w domu w jakimś pudle:szok: Przy tej przeprowadzce musiałam wcisnąc ją gdzieś niechcący i teraz nie dokopię się do niej:-( Eeee tam:-p

Ja wogóle nie rozumiem co to za maniery:confused::szok::szok:
Gdzie są wszystkie????? Nie będę wymieniała pokolei bo jak kogoś pominę to sie obrazi:-(
Piszcie coś:sorry2::sorry2:

Dzień dobry

Sylwia
Melduję się posłusznie :-D
Kurcze czasu nie mam po tych wakacjach...sterta prania jeszcze do wyprania, druga sterta już do wyprasowania, a mieszkanie wygląda jakby tabun jakiś się przez nie przetoczył :-D
No i tez nie umiem się wszystkiego doszukać.
Taka wyprawa z dzidzią to jak mała przeprowadzka :-D

Ewedja
Witaj :-D:-) Pisz jak Zaki się chowa! No właśnie pewnie juz Maluszek biega.

Viki
tak to już jest z tymi facetami albo są daleko fizycznie albo myśłami gdzieś błądzą :-D ale juz już Valdi wraca :-)
ja mam K. na miejscu, ale wiele pożytku z niego nie ma ... no jedynie niedziele są wspólne i tu na prawde nie mogę narzekać.A w tygodniu wróci z pracy koło 19, zje obiad i zrzędzi że zmęczony ech.
Tak się czasem zastanawiam jak to bedzie jak ja wróce do pracy, to czy obydwoje będziemy zrzędzić jedno przez drugiego:cool2: :-D

Kacha
Ty to jesteś twarda babeczka :-) ja to awet nie moge pomyśleć o takich rzeczach bo już się boje :-D

Witam się i ja.
Wreszcie w domu:tak::tak::tak: Gdzie jak gdzie ale w domu najlepiej:tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów.

No i nie wiem co dalej mam pisać:sorry2::sorry2: Jak mi coś przyjdzie do głowy to się odezwę.

reklama
Do góry