reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witamy !

Buziaki dla Jasia :-):-):-):-):-)

Noc nawet nie była najgorsza, jak pisałam podałam młodemu Efferalgan w czopku i zasnął ze mną w łóżku i nawet spał ładnie. Ale ok.4 zachciało mi się go przełożyć do łóżeczka ... i zaczęły się znów pobudki. W końcu o 7 dałam mu mleczko i znów usnęliśmy razem w łóżku i spaliśmy prawie do 10:szok:.
Nie wiem ... może on po prostu chce z mamusią sypiać ??:-D
Tylko dziś będzie problem bo stary wrócił i któryś z nich będzie musiał spać w łóżeczku ;-)

Ł wykąpał Wiktorka i poszedł na "godzinkę" na ryby ... zobaczymy kiedy wróci ...
A dziś zamierzamy świętować moje zaległe zeszłotygodniowe urodziny ... kupiliśmy winko itd :-p:happy:.... więc zaraz zmykam.;-)

Miłego wieczorka Mamuśki:)

reklama
Sylwia :-D:-D:-D:-D:-D spłakałam się ze śmiechu :-D

A ja z kolei mam bardzo dobry humor po takim generalnym sprzątaniu :-)

Wiktor zasnął...ciekawe jak minie ta noc...
na razie korzystam ze spokoju, nogi w górze, herbata obok stoi...mąż siedzi na wysokości moich stóp ... podstawie mu pod nos, niech się obudzi i masuje :-):-):-)

Nie uwierzycie ... Ł wrócił z ryb dokładnie po godzinie i ani minutki później !!!!:szok:
No to tyle mnie na dziś ... życzę wszystkim "stosunkowo" udanego wieczoru ...
Buziaki :)

Sylwia:-D:-D:-D

Monia może męzowi rybki się znudziły....;-)U mnie nie bedzie stosunkowo, no bo niby jak? Ale miejce sobie stosunkowy wieczór, noc i może ranek;-)

Magda od pachnacych nóżek mąz Ci usnie i nie bedzie ani masazu ani stosunkowego wieczoru:-D

papa:-)

witka laski
dzieki za odp zobaczymy moze to od kaszek tak jak pisze Diankus
SYLWIA popłakałam sie ze smiechu a T jeszcze sie smieje :-D:-D:-D:-D:-D
DOTKA juz odliczasz godziny?????steskniłas sie co ???/
MONIA no prosze mozna ??? mozna oby tak dalej Ł sie trzymał
JUTRZENKA hoho zdolniacho tyle roboty wykonanej -supcio

i zapomniałam co tam jeszcze:dry::dry::dry:

reklama
Do góry