reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czołem Babeczki :)

A my byliśmy wczoraj u kuzyna mojego Ł który ma synka starszego od mojego Wiktorka o 3 miesiące. Tamten już chodzi ... wprawdzie trzyma się rączki jeszcze ale tak śmiesznie mu to wychodzi:-D
Ale najlepsze jest to, że mój maluch do tej pory jak się go na nóżkach stawiało to ani kroku nie zrobił, a wczoraj chyba podpatrzył i dzisiaj zrywaliśmy boki z niego ... tak zasuwał tymi nóżkami, że chyba następca Korzeniowskiego mi rośnie:-D.
A o raczkowaniu nie ma mowy ... wcale się nie zabiera i tamten chłopczyk też nie raczkował ... podobno tak dzieci mają, jedne raczkują a inne nie:tak:
Do tego jak sobie razem wczoraj rozmawiali ... hehe:-D a potem tłukli się o zabawkę ... Igor Wiktora za kołnierz wyszarpał, a Wiktor go za to uszczypał ... normalnie jaja kwadratowe :-D:-D:-D
No i dzisiaj mój syn był po prostu bezkonkurencyjny ... uśmiałam się z niego po pachy !!! Widać jak się uczy dziecko od dziecka ... hehe:laugh2:

No i wreszcie dziś zamówiłam spacerówkę ... zmobilizowałam się tym, że podczas spaceru mojej mamie odpadło kółko od tego czołga i ojciec spędził całe popołudnie naprawiając go:crazy: (a to pozostałości wakacji ... przez jeżdżenie wózkiem po plaży:no:)

A poza tym ... JAK JA NIENAWIDZĘ PONIEDZIAŁKÓW !!!!
Idę spać bo ledwo żyję ...
Buziaki :):)

reklama
Sylwia moj tez ostatnio sklada protest jesli chodzi o jdzenie przed snem. Dzis np zjadl o 17, kapalismy go o 21 i nie chcial jsc. Wrszcie teraz zjadl 150 i zasypia w lozeczku. Kurcze zastanawiam sie czy nie kapac go ok 20 i wtedy go karmic bo moze ok 21 jest za bradzo zmeczony i nie chce mu sie jesc. Zobaczymy jutro.

Monia pochwal sie jaki wozeczek zamowilas :tak::tak:. Moj synek ma siostre o 7 m-cy starsza i jak sie spotykaja to az pieja do siebie. Majka robi z naszym czesc, lapie go za raczke dotykaja siebie i sie ciesza i cos gadaja. Ubaw po pachy. Tylko moj gapa jeszcze i jak ona mu zabiera zabawke to nie umnie walczyc o swoje :-D:-D i musi sie pogodzic ze strata :-D:-D

Ja tez uciekam, bo rano trzeba wstac. Dobrej nocki. Pa

A, mysle- zagladne, bo chyba dzis jeszcze nie zagladalam.
Oliwier tez jeszcze nie raczkuje, tylko tyleczek tez wypina na razie...:-D
Jesli chodzo o te danonki, to duzo kontrowersji wpkol tego tematu. Ja tez slyszalam, ze jedni mowia dawac, inni, ze absolutnie nie, przynajmniej nie takim malym. Ja co prawda danonkow nie dawalam, ale takie deserki jogurtowe Hippa daje od czasu do czasu.
Za 2 dni jade do Polski, ale sie ciesze!!:-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-):tak::-)

DZIEŃ DOBEREK!!!!!!!
DOTKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DRUGĄ ROCZNICĘ ŚLUBU
ELCIA gratuluję raczkowania:tak::tak::-):-)
Mój też nie raczkuje tylko wyciąga tyłek do góry i to tak wygląd jak by chciał na głowie stawać:tak::-D
A my wczoraj byliśmy u kuzynki bo jest w ciąży i musieliśmy odgadać sprawy wózka i ubranek nie opłaca się jej kupować bo ona ma 36lat tak jej się przytrafiło i troje już starszych :tak::tak::-D:-Dtylko będzie chłopak a myślała że na stare lata przydała by się jej dziewczynka:-D:-D
I u nas znowu pogoda dopisuje już jest słoneczko:tak::-)

MIŁEGO DNIA KOBIETKI!!!!!!

heloł dziąchy:-D:-D:-D:-D
DOTKA wszystkiego naj naj z okazji rocznicy slubu 100lat miłosci
a gdzie cie twój piekny mezus zabiera co?????pochwal sie troszke
MAGDALENKA halo jak tam po upojnej stosunkowo nocce????:-D:-D
JOANNA dawaj te słonce tu do mnie :tak::tak::tak:
SYLWIA a co ten mój zieciunio taki rozrabiaka czy on nie wie ze mamusi nie wolno denerwowac????? pewnie teskni za swoja Oliwcia kochana i usycha z tesknoty hihi:laugh2::laugh2::laugh2:a tak serio to mi jakos tez trudno sie dogadac z mała strasznie nerwowa sie zrobiła nie wiem czemu??? moze dlatego ze pije kawe??? (nie piłam przez 7 mc od porodu) i tylko by pokazywała swoje nerwy nerwosol jej chyba kupie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:tzymaj sie lalka (a moze goraco i niechce mu sie jesc???)
co tam jeszcze???
a MONIA moja jak widzi dzieci to chetnie by je zjadła tak sie cieszy ,córa mojego brata tak sie cieszyła ze bede miała dzidzie ale na krótko bo jak dzidzia juz podrosła to zaczeła ciagac za włosy i tak jakos sie trafiło ze ja tak pociagneła ze był tylko wielki ryk i juz nie cieszy sie z tej dzidzi hihih:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
trzeba by było dzis troszke popracowac nie zobacze jak mi sie humor dalej utrzyma hihihi( wczoraj dostałam @ i musze powiedziec ze mnie brzuch boli a miał nie bolec:angry::angry::angry::angry::baffled:)
MIłEGO DZIONECZKA LASECZKI
STEFANKA ODEZWIJ SIE KOCHANA MOJA:-p:-pNIE TESKNISZ ZA NAMI????(a moze została popełniona jakas zbrodnia a my o niczym nie wiemya w dzienniku nic nie mówia o Stefanii Harper :laugh2::laugh2::laugh2:)

Hej dziewczynki.

Co do Danonoków i w ogóle IMiD to niestety są fakty. Nawet moja kuzynka pediatra tam do nie dawna odbywająca staż tak twierdzi:baffled::baffled::baffled:

A ja zaraz jadę na spotkanie z Ataatą:tak::tak::tak::tak::tak: Ale fajowo.

Madzia Tobie na wczorajszą pierwszą rocznicę wszystkiego najlepszego! Jak tam? Gdzie Cię mąż porwał???

Dotka tobie na drugą rocznicę też wszystkiego co najlepsze, najsłodsze i najpiękniejsze...

Ela gratki dla Oliwki. Pięknie to wygląda... :tak:

Mnie wczoraj cały dzień nie było bo miałam małą wyprawę do warszamy. Napiszę potem bo klientka do mnie idzie... :tak:;-):-)

WERONICZKA ale fajowsko pozdrów Agacie :tak::tak::tak::tak: a my tez sie spotkamy nie??? tak po 23 trzymam cie i dotke za słowo:tak::tak::tak:
PAULA tak rano klientke ło matko bośka za rano jak dla mnie
POMOCY GłOWA MNIE BOLI :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Dobry dzień :-)

Dota Wszystkiego NajNaj z okazji 2 rocznicy !

Kochane....nocka zarwana, stosunkowo udany ranek i trochę nie wyspana jestem :-D
Oglądneliśmy sobie wczoraj "sex and the city" nie spodziewałam się że mi się spodoba, ale na prawdę przyjemnie sie oglądało :tak:

Weroniczka ucałuj od nas Agatkę !
Właśnie przekręt taki, a ludzie ufają kupują i jeszcze sobie polecają bo to przecież rzez IMiD rekomendowane.
Sylwia może to przez ząbki, życze Ci żeby szybciutko minął ten okres i żebyś już nie musiała się denerwować.
Monia czekamy na zdjęcia

Miłego dnia Kobietki!

Do góry